Vybíráte si střechu a potřebujete inspiraci? Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky Na pražském Výstavišti v Holešovicích proběhne už pojedenácté veletrh STŘECHY PRAHA. Po dobu tří dnů od 29. do 31.ledna 2009 se zde budou prezentovat nejvýznamnější zástupci z řad výrobců, dovozců, obchodních a realizačních firem z oboru realizace a renovace střech. Návštěvníkům veletrhu představí své novinky i osvědčenou stálou nabídku.

Nedílnou součástí veletrhu Střechy Praha bude i tento rok specializovaná výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje a její již 5.ročník nabídne návštěvníkům vše, co se za uplynulý rok v oblasti úspor energií a obnovitelných zdrojů podařilo, objevilo na trhu a osvědčilo.

ZVÝRAZNĚNÁ TÉMATA
Pro tento rok jsme pro návštěvníky veletrhu připravili některá zvýrazněná témata:


STŘEŠNÍ KRYTINY
V první řadě k nim patří STŘEŠNÍ KRYTINY. Přednášející se budou ve svých příspěvcích zabývat nejen tradičními, ale i moderními krytinami šikmých a plochých střech a také otázkou, která je aktuální v každé době a tou je správná volba střešní krytiny. Na seminářích uslyšíme, podle čeho vybrat vhodnou krytinu pro šikmou střechu, nebo jak správně zvolit vhodnou povlakovou izolaci pro plochou střechu.
FOTO: Střechy Praha
FOTO: Střechy Praha
DŘEVĚNÉ STAVEBNÍ KONSTRUKCE
Toto téma bude zahrnovat především problematiku konstrukcí staveb ze dřeva – tesařské spoje pro dřevěné konstrukce dříve a nyní a také téma moderních dřevostaveb. Účastníci seminářů a diskusních fór si budou moci vyslechnout příspěvky na taková témata, jakými jsou například: dřevo ve střešních konstrukcích plochých a šikmých střech, trendy a technologie pro dřevěné konstrukce, SW pro dřevěné konstrukce. Dalším aktuálním podtématem budou Evropské normy pro dřevěné konstrukce.

ÚSPORY ENERGIÍ
V rámci doprovodného programu se návštěvníci budou moci zúčastnit také přednášek a seminářů zaměřených na aktuální témata z oblasti úspor energií a obnovitelných zdrojů. Novinkou pro 11. ročník je udělení záštity Svazem podnikatelů ve stavebnictví v ČR, který se také bude podílet na náplni doprovodného programu. Nově jsme zahájili spolupráci s Asociací dodavatelů montovaných domů, která se se svými zajímavými příspěvky též zapojí do doprovodného programu.
FOTO: Střechy Praha
FOTO: Střechy Praha
Veletrh Střechy Praha vstoupil do druhého desetiletí své existence a má patřičnou prestiž mezi veletrhy se stavební tématikou. Stal se nejvýznamnější akcí v oboru střech v České republice. Vystavující firmy vždy kladně hodnotí jak vysokou odbornou úroveň veletrhu a kvalitu doprovodných programů, tak vysoké procento odborných návštěvníků veletrhu.

Těšíme se na setkání s vámi na veletrhu Střechy Praha 2009, který se koná 29. až 31.ledna 2009 a připomínáme, že uzávěrka přihlášek je 30.9.2008. Doporučujeme využít tento termín, během kterého pro svou firmu získáte ty nejvýhodnější podmínky.

Víc podrobností najdete na www.strechy-praha.cz.

Pořadatel: Střechy Praha s.r.o.
FOTO: Střechy Praha
FOTO: Střechy Praha