Moderní zastínění oken

Moderní zastínění oken

Stínění oken je věc praktická i designová. Vždy záleží na tom, jaký dům máte a co od stínící techniky očekáváte. Možností zastínění oken je totiž celkem dost – venkovní rolety, venkovní žaluzie, vnitřní rolety a žaluzie do oken, speciální zatemňovací rolety, markýzy, závěsy, plissé aj. Seženete stínící techniku v nejrůznějších barevných provedeních, z různých materiálů i na dálkové ovládání. Jaké zastínění oken si tedy vyberete?

Nejoblíbenější garážová vrata do rodinných domů

Nejoblíbenější garážová vrata do rodinných domů

Garážová vrata na dálkové ovládání patří ke komfortu spousty rodinných domů. Nejsou jen praktická, ale zároveň mohou i designově zapadat, ladit k plotu, k fasádě, k oknům, dveřím a dalším prvkům na zahradě a na domě.

Průvodce výběrem pergol zodpoví vaše otázky

Průvodce výběrem pergol zodpoví vaše otázky

Uvažujete o investici do vlastní pergoly? Chcete mít na zahradě příjemné místo k posezení s přáteli nebo k odpočinku? Kvalitní hliníková pergola je ideální řešení. V dnešní době je možné nechat si pergolu postavit na míru, může mít různé typy střechy, stínící techniku, dokonce ji můžete mít i zasklenou a vytápěnou, čímž pak vzniká pohodlná zimní zahrada.