Jak vybrat garážová vrata

Jak vybrat garážová vrata

Vybíráte garážová vrata? Budete se rozhodovat mezi sekčními, posuvnými a křídlovými. Která se hodí kam? Jaké mají přednosti a která jsou vlajkovou lodí oboru?

Bezpracné pohony garážových vrat

Bezpracné pohony garážových vrat

Sekční garážová vrata TRIDO jsou nadlehčována vyrovnávací pružinou. I jejich ruční ovládání je velmi jednoduché. Přesto je stále populárnější pořídit si garážová vrata posouvaná elektrickým pohonem a ovládaná dálkovým ovládáním.

TRIDO – víc než jen garážová vrata!

TRIDO – víc než jen garážová vrata!

Myslíte si, že jsou garážová vrata natolik všední záležitostí, že na nich nelze vymyslet nic nového? Seznamte se s nabídkou garážových vrat blanenské značky TRIDO. Třeba je to právě naopak.

Jak uzavřít garáž?

Jak uzavřít garáž?

Ale nejen sekční garážová vrata vás mohou potěšit a uspokojit vaše potřeby. Možností je mnohem víc a každý typ garážových vrat má své místo, uplatnění i svého klienta. A jak si vlastně vybrat?

Poznejte garážová vrata TRIDO

Poznejte garážová vrata TRIDO

Vrata pro logistická centra, mycí linky nebo průmyslový provoz musí, aby sloužila svému účelu, splňovat řadu často velmi specifických podmínek po funkční i estetické stránce. Možná už jste se setkali s tím, že jste potřebovali vyřešit nějaký technický problém, vyhledali jste „odborníka“ a ten vám řekl „To nejde.“ Ve skutečnosti ale měl říct: „My to neumíme, běžte k nějaké profesionální firmě, tam si s tímto technickým problémem určitě poradí.“