Vinylové podlahy EarthWerks inspirované přírodou Zobrazit fotky zobrazit 13 fotek

Vinylové podlahy si vzaly to nejlepší od plovoucích laminátových a dřevěných podlahy, díky čemuž se v posledních letech dostaly na přední příčky mezi podlahovými krytinami. Vinyl je zkratkou slova polyvinylchlorid, tedy PVC. Ovšem jako vinylové podlahy jsou chápány moderní samostatné PVC lamely, které se nijak neslepují, pouze se lepí k podkladu jedna vedle druhé. 

Něco málo o vinylových podlahách 

Vinylové podlahy jsou vysoce odolné vůči zátěži, opotřebení či poškrábání, proto se nemusíte bát jejich poškození. K odolnosti přispívá PU tvrzený povrch, který bývá samozřejmostí u většiny značkových vinylů. Pokládka vinylové podlahy je opravdu jednoduchá, navíc mají snadnou údržbu a v jejich prospěch mluví také výborné tepelně izolační a akustické vlastnosti a vhodnost pro instalaci účinného podlahového vytápění.

Vinylové podlahy jsou vyráběny v široké škále vzorů, které věrohodně imitují dřevo, kámen, kov, korek nebo dlažbu. Dokonalá autenticita dřevěných vzorů je umocněna tzv. gravírováním. Dalším velmi příjemným bonusem této podlahové krytiny je její přijatelná cena. Ovšem i zde platí, že s cenou stoupá kvalita podlahy. 
Vinylová podlaha EarthWerks
Vinylová podlaha EarthWerks

9 PRO pro vinylovou podlahu

  1. Výhody vinylové podlahy 
  2. Vysoká odolnost vůči poškození a voděodolnost
  3. Snadná pokládka
  4. Výborné protihlukové vlastnosti 
  5. Vhodná pro alergiky 
  6. Jednoduchá oprava při poškození 
  7. Široká škála vzorů a barev 
  8. Jednoduchá údržba 
  9. Přijatelná cena 

Úplně jiná podlaha…

Vinylové podlahové krytiny, které se pod označením EarthWerks prodávají, vnesou do interiéru prvky přírody a potažmo i relaxace a odpočinku. Značka EarthWerks patří texaské společnosti Swiff-Train, která existuje už od roku 1937 a postupně se přeměnila z malé rodinné firmy na celosvětově prosperující společnost. 
Vinylová podlaha EarthWerks
Vinylová podlaha EarthWerks
Vinylové podlahy EarthWerks se soustřeďují především na přírodní vzory, tedy na dřevo a kámen. Pod značkou EarthWerks se skrývá několik produktových řad vinylových podlah, mezi nimiž je potřeba zmínit například Canto, Combo nebo ColorWerks.

Vinylové podlahy EarthWerks Canto

Vinylové podlahy z kolekce Canto vás už na první pohled zaujmou svým originálním vzhledem. Podlahy s nášlapnou vrstvou o tloušťce 0,3 mm, které jsou vhodné především do rezidenčních prostor, vnesou do interiéru jedinečnou atmosféru a nadčasovost. “Vinylky” Canto jsou vyráběny v mnoha zajímavých vzorech inspirovaných přírodou. K dispozici je až 20 dekorů dřeva a 8 dekorů kamene a je jen na vás, který si vyberete.
Vinylová podlaha EarthWerks
Vinylová podlaha EarthWerks

Vinylové podlahy EarthWerks Combo

Kolekce Combo je kombinací čisté elegance a nadčasového vzhledu. Vinylové podlahy ze série Combo, které mají nášlapnou vrstvu o síle 0,55 mm, jsou velice odolné a tudíž vhodné i pro použití v obchodech, kancelářích, ordinacích, apod. Tyto vinylové podlahy jsou k dostání v opravdu široké nabídce vzorů. Na výběr máte až ze dekorů dřeva a 16 dekorů kamene a kovu. Kterou si zvolíte?

Barevný vinyl EarthWerks ColorWerks

Vinylové podlahy z kolekce ColorWerks dodají místnostem, v nichž jsou použity, osobitý vzhled s pořádnou dávkou luxusu. Tyto vinylové podlahy s nášlapnou vrstvou 0,55 mm a třídou zátěže 23, 33 a 42 je možné použít i v průmyslových prostorách.

Pokud chcete být originální, jít vpřed a uniknout davu, jsou tyto jedinečné podlahy přesně to pravé pro vás. Jejich zvláštností je výrazná barevnost v podobě mátově zelené, citrusově žluté, fialové či modré.
Vinylové podlahy EarthWerks si můžete prohlédnout a rovnou objednat v e-shopu eAMADEO.cz. Nakupujte podlahy, koberce a PVC z pohodlí domova.
AMADEO HOLDING s.r.o. Poslat poptávku