Zařazení výrobků na zateplení fasád Nobasil FKD a FKL do třídy A dokazuje, že převyšují národní i evropské normové požadavky a splňují i ty nejpřísnější kvalitativní normy. Zákazníci si tak mohou být stoprocentně jisti, že za své peníze získají to nejlepší, co na trhu právě je. Společnost Knauf Insulation potvrzuje svou roli dodavatele těch nejkvalitnějších produktů na trhu izolačních materiálů.

Deska z minerální kamenné vlny NOBASIL FKD je ideální na zateplení vnějších stěn kontaktním způsobem (vnějším kontaktním zateplovacím systémem – ETICS). Deska je v celém průřezu hydrofobizována, čímž chrání vlákna proti případné vlhkosti. Difúzní otevřenost desky zabezpečuje takzvané dýchání domu a umožňuje tedy únik kondenzované vlhkosti ze stěny. To pak podstatně prodlužuje životnost zateplené stavby.

Nehořlavost kamenné vlny předurčuje tuto izolaci jako skvělou ochranu nejen pro tepelnou a akustickou izolaci fasád, ale především i jako izolaci protipožární, kdy se v případě požáru o svou nemovitost nemusíte bát.

Ještě náročnější požadavky splňuje fasádní lamela NOBASIL FKL, která se používá na zateplení obloukových fasád i pod různé druhy obkladů, kde je nutné dosažení vysokých pevností v tahu i ve smyku.
NOBASIL FKD
NOBASIL FKD
Deska z minerální vlny
Deska z minerální vlny
Vzhledem ke svým rozměrům 200 x 1.000 mm nabízí jednodušší manipulaci. Při svých pevnostních charakteristikách si zachovává difúzní otevřenost pro pohyb vodní páry (vysoušení zdiva) i své tepelné, akustické a protipožární vlastnosti.

Cech pro zateplování budov je sdružení osob činných v oboru zateplování budov. Základním cílem CZB je podpora a prosazování vysokých standardů kvality v oboru zateplování budov, s obzvláštním důrazem na užívání dlouhodobě ověřených komplexních systémů pro obvodové pláště budov.

V současné době cech sdružuje více než čtyři desítky odborných firem a specialistů, jejichž předmětem činnosti je výroba a distribuce zateplovacích systémů, provádění a montáže těchto systémů, navrhování a posuzování či expertní činnost. Společnost Knauf Insulation je přidruženým členem Cechu.
NOBASIL FKL
NOBASIL FKL
Lamela z minerální vlny
Lamela z minerální vlny
Knauf Insulation, spol. s r.o. Poslat poptávku