Silikonovací pistole tmelí za vás

Silikonovací pistole tmelí za vás

Společnost Kress, jeden z vůdčích výrobců elektrického nářadí ve světě, přichází se zajímavou novinkou v oblasti bezdrátových silikonovacích pistolí. Inovativní technologie, ergonomie a ještě vylepšený design staví silikonovací pistoli Press jet 144 KAP na špičku v oboru.

Zelený plot rychle a za rozumnou cenu!

Zelený plot rychle a za rozumnou cenu!

Náš plot může být zelený a vypadat jako živý, i když nemáme čas ani chuť se o ten ´skutečně živý´ starat. Ne zrovna každý je kutilem a ne každý má dost peněz, aby si mohl platit zahradníka. Řešením je plastová imitace živého plotu.

Jádrové vrtáky zaručí dokonalé vrtání

Jádrové vrtáky zaručí dokonalé vrtání

Jádrové vrtáky jsou vhodné pro vrtání i těch nejsložitějších materiálů, jako jsou třeba kolejnice, nerezová ocel, Hardox a Incorell. A jejich životnost je extrémně vysoká.

Řezat dřevo úhlovou bruskou?

Řezat dřevo úhlovou bruskou?

Nevěříte, že už je možné řezat úhlovou bruskou i dřevo? Odpovídáme: Ano, je to možné. Ať už jste kutil nebo profesionální řemeslník, jistě s radostí uvítáte nový výrobek, vyvinutý jako doplněk pro vaši úhlovou brusku.

Problém vyřešíte „U Rotta“

Problém vyřešíte „U Rotta“

Železářství u Rotta. Tento pražský obchod, dá se říci, je dnes už pojmem, který oslovuje svého zákazníka již 67 let. Mottem závodu byla již v minulosti dvě hesla: „Služba veřejnosti především“ a „Rott dodá vše“, což v praxi znamenalo asi 70 tisíc druhů a velikostí kovového zboží, vše od kolečka do hodinek až po kompletní zařízení dílny pro každé řemeslo nebo továrnu, či výbavu pro nevěstu, domácnost nebo hotel. atd. atd.

Jak pracovat dlouho a bez námahy?

Jak pracovat dlouho a bez námahy?

V dnešním přetechnizovaném světě se i kutilové spoléhají na schopnosti strojů více než na vlastní sílu. Každý si přeci chce práci ulehčit a pokud to jde tak snadno, jako v případě akumulátorových šroubováků, není se čemu divit.
Akumulátorové šroubováky či vrtačky jsou na našem trhu dělníkům k dispozici již delší čas. Nyní však výrobci přišli s novinkou – nabídli šroubováky a vrtačky nové generace, v nichž je jako zdroj energie použita lithium-ionová baterie, kterou jsme doposud znali jen z mobilních telefonů nebo digitálních fotoaparátů.

Proč si neusnadnit práci s ruční pilou?

Proč si neusnadnit práci s ruční pilou?

Topná sezóna je v plném proudu. Pokud vám již docházejí zásoby dříví nebo chcete - li zásoby paliva rozšířit, může být v takovém případě užitečným pomocníkem motorová nebo elektrická pila.
Přednosti takovýchto druhů pil, s nimiž můžeme velmi snadno manipulovat, ocení především ti majitelé domů, chat nebo chalup, kteří pro topení využívají levnější kulatinu přímo z lesa. Její zpracování na klasické 'cirkulárce' totiž není snadné – díky použití pily tak odpadne v tomto případě nezbytná fyzická námaha.

Krátký letní sestřih pro vaši zahradu I.

Krátký letní sestřih pro vaši zahradu I.

V této rubrice jsme již před časem uvedli článek na toto téma. Rád bych jej nyní doplnil o některé poznatky o sekačkách a zaměřil se spíše na technickou stránku věci.