Nevěříte, že už je možné řezat úhlovou bruskou i dřevo? Ať už jste kutil nebo profesionální řemeslník, jistě s radostí uvítáte nový výrobek, vyvinutý jako doplněk pro vaši úhlovou brusku. Je to pilový kotouč, určený právě k řezání dřeva, ale také například plastu. S kotoučem značky KwikSaw a s pomocí své úhlové brusky snadno přiříznete fošny a latě i na těžko přístupných místech, do dřeva ale třeba i vyfrézujete drážku.

A co když potřebujete řezat i plechy, dřevo s hřebíky a nebo hliníkové profily? Potom můžete použít jedinečný systém SafeSaw. Ten se vyznačuje velmi praktickým bezpečnostním krytem. Bezpečnostní kryt se vždy po ukončení práce automaticky uzavře a tím se zvýší bezpečnost při práci s úhlovou bruskou na obtížných materiálech. Kryt SafeSaw se vždy montuje přes stávající bežný kryt vaší úhlové brusky a unašeč systému pak má pro kotouče KwikSaw průměr 25,4 mm. Pro zvýšení Vaší bezpečnosti je nutno při použití krytu SafeSaw použít obě ruce.

K dispozici je 5 druhů kotoučů v průměrech 115 a 125 milimetrů, konkrétně unvirzální kotouč s 24 zuby, vhodný na řezání kovu, dřeva, dřeva s hřebíky a hliníkových profilů. Dále kotouč pro řezání dřeva a plastu se 4  zuby, kotouč pro řezání dřeva s hřebíky s 12 zuby, frézovací kotouč na dřevo s 6 zuby a extra slabý kotouč na plech, určený pro karosářské práce, s 28 zuby. Všechny kotouče mají otvor pro použití s krytem SafeSaw velký 25,4 milimetru. Kotouče je také možné zakoupit i v setech společně s krytem.
Foto: VOK Beroun
Foto: VOK Beroun
Speciální kotouče KwikSaw a ochranný systém SafeSaw nabízí například dodavatel VOK Beroun, spol. s r.o. Ten také distribuuje kompletní sortiment řemeslnických potřeb a nástrojů. Ruční a elektrické nářadí, pily, spojovací materiál, spony, klíče, kleště, šroubováky, brusivo, metry, vodováhy a například i ochranné prostředky a zaměřuje se především na značky Narex, Makita, Metabo, Knipex, Ultra, Irwin, Mannesmann, Harbo a Tyrolit.

Sortiment firmy VOK Beroun zahrnuje zboží s rozličnými nároky na výkon a tedy i cenu, aby si mohl vybrat nejen profesionální řemeslník, ale i běžný kutil. Veškeré zboží si můžete zakoupit maloobchodně nebo za velkoobchodní ceny.
Foto: VOK Beroun
Foto: VOK Beroun