Vodovodní baterie vyvinuté italskými designéry Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky Využívání vodovodních baterií je dennodenní záležitostí a navíc jsou nám neustále na očích. Kromě funkčnosti by tedy měly vkusně zpříjemňovat naše bydlení. Vyjít vstříc zákazníkům, kteří se snaží najít moderní design za rozumnou cenu, se rozhodla česká značka Perfecto Design. Z mnoha světových výrobců vodovodních baterií se v Perfecto Design po pečlivém uvážení majitelé rozhodli pro italské designéry, kteří upřednostňují moderní styl a zároveň kladou důraz na praktičnost a estetičnost výrobků.

Pokud si nejste jistí, jaký typ baterie při nákupu volit, několik užitečných rad vám nabízí Ing. Krajíček, jeden z majitelů Perfecto Design. ´Moderním trendem jsou u vodovodních baterií hranaté a ostré tvary, ale populárními i nadále zůstávají i klasické tvary oválné. V obou případech můžou zákazníci volit jak praktické pákové baterie, tak klasické elegantní kohoutky. Důležité je také předem zvážit, jak frekventovaně bude zákazník baterii využívat,´ dodává dále pan Krajíček, ´pákové baterie mohou zkrátit čas k nastavení teploty vody až o 40 % a samozřejmě také ušetří spotřebu vody.´

Při nákupu dřezových baterií je možné si zvolit typ s výsuvnou sprškou, který je velmi praktický pro omývání ovoce nebo zeleniny, anebo také při napouštění vody do větších nádob. U ostatních druhů se poslední dobou těší oblibě prvkové baterie, které jsou přímo zabudované na umyvadlo, vanu či zeď. Esteticky zajímavé a na údržbu praktické jsou podmítková provedení u sprchových setů. Pro náročnost instalace je ale vhodné aplikaci vždy konzultovat s instalatérem.
Foto: Perfecto Design
Foto: Perfecto Design
Údržbu baterie je doporučeno provádět s ohledem na zvolený materiál. Stopy po tvrdé vodě je lepší setřít suchým hadříkem, chemické čisticí prostředky se někdy mohou chovat nepředvídatelně a povrch poškodit.

Všechny dostupné výrobky je možné pohodlně zakoupit v e-shopu na internetové stránce www.perfecto.cz, nebo můžete přijít vše osobně zkonzultovat do nově otevřeného ukázkového studia s názvem CASA NOSTRA v Jeseniově ulici v Praze na Žižkově. Na výstavní ploše o velikosti více než 150m2 vám s výběrem správného typu vodovodní baterie ochotně pomůže vyškolený tým odborníků.

I samotné interiéry této prodejny jsou zajímavě designově řešené, firma už několik let také řeší vybavení bytů pro developerské projekty na míru. Po následných kladných ohlasech se rozhodli jedinečný sortiment vodovodních baterií nabídnout přímo uživatelům.
Foto: Perfecto Design
Foto: Perfecto Design
PERFECTO DESIGN s.r.o. Poslat poptávku