Chraňte se před ledem a sněhem

Chraňte se před ledem a sněhem

Nízké teploty v kombinaci se sněhem a ledem mohou způsobit v zimním období nemalé trápení. Parkoviště, příjezdové komunikace, chodníky a venkovní schody se stávají pro chodce a dopravní prostředky velice rizikové. Ušetřete si čas s odklízením sněhu a zapomeňte na starosti, které přináší náledí. Je právě čas odložit nářadí na odklízení sněhu a dopřát si raději odpočinku.

Znáte výhody elektrického podlahového vytápění?

Znáte výhody elektrického podlahového vytápění?

Elektrické podlahové vytápění se na první pohled jeví jako ideální zdroj tepelné energie v domácnosti. Současně však jeho použití vyvolává celou řadu otázek, zejména pak z pohledu provozních nákladů, neboť veřejnost vnímá elektrické vytápění obecně jako příliš drahé. Je tomu tak doopravdy?
Požádali jsme proto o rozhovor pana Ing. Rodana Michlíka z firmy DEVI, která se vývojem a produkcí topných elektrických podlahových systémů zabývá, aby nám některé nejasnosti vysvětlil.

Je elektrické vytápění levné?

Je elektrické vytápění levné?

Pokud jste si zvolili elektřinu pro vytápění svého obydlí nebo ještě váháte, pak nepřehlédněte následující řádky, které jsou určené právě pro Vás. Vybírat můžete z akumulačních kamen, elektrického topidla bez akumulace tepla nebo tepelného čerpadla. Jaký z těchto tří způsobů vytápění je nejvýhodnější?