F Plus a Rotband Finish Plus jsou jedno velké PLUS Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Oba výrobky navázali na trhu oblíbené F 2 a Rotband Finish. Vývoj však nelze zastavit, zvláště když se na základě interních analýz nabízelo mnoho možností k dalšímu vylepšení.

F Plus je koncipován pro profesionální použití zahrnující větší možnou tloušťku nanášení bez bublin, přiměřenou tvrdost a ideální konzistenci.

Rotband Finish Plus je naopak produkt pro kutily s velmi snadnou brousitelností , ale při zachování větší tloušťky nanášení (neutíká z pod hladítka). Konzistence je navržena tak, že tmel nestéká z hladítka.
Prodejní čísla vykazující od uvedení na trh neustálý růst ukazují, že jsme se trefili do vkusu zákazníků Těší nás to mimořádně i proto, že růst vykazuje jak profesionální, tak amatérský trh a zvláště z toho profesionálního je zřejmé, že poměr cena/kvalita jsou v pořádku.

Nedá mi to, abych nepřipomněl ještě jeden produkt z řad finálních past, který nám dělá také velkou radost. Je jím Uniflott Finish. Produkt, který podobně jako v práškových tmelech pro základní tmelení představuje to nejlepší, co se na trhu nabízí. I ten neustále roste, a to i přes to, že za kvalitu si zde firma Knauf nechá logicky zaplatit. Našel si však své zákazníky, kteří na něho nedají dopustit.

Autor: M.Nyč
Detail aplikace
Detail aplikace
Drobné opravy kolem ovladačů nejsou vidět
Drobné opravy kolem ovladačů nejsou vidět
Po opravě vypadá plocha naprosto dokonale
Po opravě vypadá plocha naprosto dokonale
KNAUF Praha, spol. s r.o. Poslat poptávku