Umíte vybírat keramické obklady a dlažbu?

Umíte vybírat keramické obklady a dlažbu?

O praktičnosti a trvanlivosti keramiky používané v domácnostech není třeba nikoho přesvědčovat. Byla mnohokrát ověřena. Dilema vzniká spíš při řešení estetické stránky. Keramika sluší chodbám, kuchyním, koupelnám i terasám. A výběr je obrovský v barvách, dekorech i velikosti.

Koupelnu vybavte vkusně, ale odvážně

Koupelnu vybavte vkusně, ale odvážně

Stavíte nový dům a plánujete vybavit nové sanitární zázemí - koupelnu a WC? Rekonstruujete byt, bouráte staré bytové jádro a i vy chcete ve své byť malé koupelně krásné a kvalitní vybavení? Sáhněte po osvědčené kvalitě, značce a návrzích španělských designérů, především pak věhlasné Agathy Ruis, která navrhuje především pro výrobce PAMESA, ale i jiné.

Dlažba s příchutí dřeva

Dlažba s příchutí dřeva

Přírodou jsme se obklopovali již po staletí a stále cítíme být s ní neustále spjati. Právě prvky přírody se promítají i do nejrůznějších kolekcí podlahovin. Dřevo má tvrdého soupeře a tím je pro něj dlažba.

Znáte poslední koupelnové trendy?

Znáte poslední koupelnové trendy?

Možností, jak oživit nudnou a ponurou koupelnu, je mnoho. Pokud se chcete držet při zemi, je ideální koupelnu rozveselit sytými pestrými obklady a dlažbou. Pokud jste zastáncem netradičních materiálů a originálních doplňků, určitě vás zaujmou poslední trendy, které se promítly až na koupelnové obklady. Milovníci květin si teď přijdou na své. Nechte proto vaši koupelnu vykvést…

Krásná i praktická koupelna – jak na to?

Krásná i praktická koupelna – jak na to?

Charakter celé koupelny zásadním způsobem udává např. dlažba, proto správný výběr může mít jednu z klíčových úloh v celém interiéru. Jaký typ a jakou barvu vybrat… a za kolik? Jak nám mohou pomoci nejrůznější moderní a stylové „vychytávky“ jako jsou listely či středové dekory? Nezanedbejte správný výběr a sladění prvků koupelny a vytvořte si koupelnu snů přesně podle svých představ. Někdy k tomu postačí jen pár levných typů!