Hliníkové střešní krytiny pro mnoho generací

Hliníkové střešní krytiny pro mnoho generací

Hliníkové střešní krytiny jsou používány již mnoho desítek let a staly se tradičním materiálem. Osvědčily se jako krytina lehká, která tolik nezatěžuje střešní konstrukce, ale též odolná, jejíž instalace je rychlá a cena není vysoká.

Okna a parapety

Okna a parapety

Při výběru oken do naší novostavby hraje zásadní roli nejen hledisko tepelně izolační a ochrany před hlukem, společně s řešením ventilace, ale i výtvarné (architektonické). Zásadní je potom tvar oken a jejich poloha v obvodovém zdivu. Důležité je i jejich členění a velikost. Okna mají podstatný vliv na výraz stavby a už při vytváření návrhu domu je architekt nikde neopomene.

Okapy, klempířské prvky střechy

Okapy, klempířské prvky střechy

Při výběru okapů a klempířských doplňků bychom měli dbát na bezúdržbovost, komplexnost nabízeného systému a samozřejmě i na celkový vzhled domu. Pokud pak vybereme komplexní systém, související s konkrétní střešní krytinou, budeme mít skutečnou jistotu, že je vše dokonale sladěno.

Jak vybrat a udržovat okapy

Jak vybrat a udržovat okapy

Výběr okapů, od kterých požadujeme dlouhou životnost a bezchybné služby, je stejně důležitý jako jejich údržba.

Nová pobočka Lindab v Brně

Nová pobočka Lindab v Brně

Lindab otevřel 11. února svou novou pobočku v Brně, specializovanou na prodej vzduchotechniky a se vzorkovnou lehkých střešních krytin a okapů.