Koupelna pro hosty jako ochrana rodinného soukromí Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Když zvete příbuzné nebo přátele na návštěvu, chcete, aby se ve vašem království cítili jako doma. Staráte se o čisté prostředí, přátelskou atmosféru a dokonalé pohoštění. Pokud vítáte hosty často, zařiďte jim kromě hostinského pokoje i vkusnou koupelnu.

Koupelna má pro každou rodinu speciální význam. Žádný „cizinec“ by neměl narušit tuto důvěrnou atmosféru. Proto je na místě zvážit zařízení koupelny pro hosty. Můžete tak snadno zajistit pohodlí pro sebe i pro návštěvy. Vybavení koupelny s řadou keramiky Style a sprchových koutů Geo-6 od firmy Sanitec navíc vytvoří prostředí, ve kterém se vaši hosté budou cítit jako doma.

Speciálně pro hosty

Reprezentativní roli v našich domovech hraje většinou obývací pokoj, ovšem do koupelny hosté také často nahlédnou. Proto by měla být vybavena víc než obyčejným umyvadlem a toaletou. Zároveň zapomeňte na složitosti, protože i jednotlivými elementy vytvoříte funkční a esteticky atraktivní celek. Takového efektu docílíte při zvolení série keramiky Style od firmy Sanitec. Například stylové asymetrické umyvadlo náležící do této řady poslouží dekorativně i funkčně díky velké odkládací ploše na mýdlo v barevném mýdelníku, skleničku se zubními kartáčky nebo kosmetických nezbytností pro každodenní hygienu.

Čisté ručníky mohou být prakticky uloženy v prostorné skříňce. Dokonce i bidet a záchodová mísa ze série Style mohou tvořit jednotný celek. Kombinací jednotlivých prvků se stává funkční a zároveň elegantní koupelna snadno dostupnou. Budete-li při zařizování koupelny pro hosty řešit nedostatek místa, je ideální volbou umyvadlo a záchod ze série Nova Top. Tato produktová série byla vytvořena s ohledem na malé interiéry. Díky kompaktním rozměrům se keramika snadno vejde i do nejmenší koupelny a pomůže vám vytvořit atraktivní prostředí.
Umyvadlo Nova Top
Umyvadlo Nova Top
Polozapuštěné umyvadlo Style
Polozapuštěné umyvadlo Style

Bývají u vás návštěvy déle?

Zůstávají-li u vás přátelé a příbuzní na návštěvě často déle než jeden den, zvažte při zařizování koupelny pro hosty i instalaci sprchového koutu. Někdy se může ukázat, že jedna vana nebo jeden sprchový kout jednoduše nestačí. Dodatečná sprcha umožní vyhnout se nepříjemnostem s čekáním, až se koupelna „uvolní“. Pokud se rozhodnete pro toto řešení, ideální variantou může být rohový půlkruhový sprchový kout Geo 6. Zapadne výborně nejen do malých, ale i do větších koupelen. Navíc je dostupný s úpravou Reflex KOLO, jedinečnou nanočásticovou ochrannou vrstvou zabraňující usazování nečistot i vodního kamene.

Koupelna pro hosty přináší pohodlí a výhody jak pro návštěvníky, tak pro členy rodiny, kteří tak nemusejí sdílet svoje koupelny víc než obvykle. Kromě toho se koupelna zařízená použitím koupelnové keramiky série Style nebo Nova Top a sprchové koutu Geo 6 stane místem, kde se vaši hosté budou opravdu cítit jako doma.

Více na www.sanitec.cz
Čtvrtkruhový sprchový kout Geo 6
Čtvrtkruhový sprchový kout Geo 6