Koupelnový nábytek s citem pro detail Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Strohá elegance a geometrické tvary jsou v kursu. Nejinak je tomu i v koupelně. Nová nábytková řada JIKA Cubito-N v sobě pojí unikátní styl, promyšlenou funkčnost i cit pro detail. Jak název napovídá, řada se inspirovala kubismem a harmonicky doplňuje stejnojmenný sortiment umyvadel, van, sprchových koutů a dalšího sortimentu JIKA. JIKA Cubito-N dává na výběr z mnoha možností podumyvadlových skříněk, skříněk pod desku, klasických skříněk a desek na míru. K dispozici jsou v provedení tmavá borovice, dub a v tradiční bílé barvě. Styl rezonující prvky kubismu je přitom dlouhodobě oblíbený, takže koupelna neztratí nic ze své elegance ani v průběhu let. 

Podumyvadlové skříňky JIKA Cubito-N doslova dýchají minimalistickým pojetím, nabízejí přitom maximum účelně využitého prostoru. Všechny, již od té nejmenší, jsou osazeny kvalitním závěsným kováním s 3D seřízením. Skřínky s klasickým otevíráním jsou vybaveny dveřními panty s integrovaným tlumením dovírání, takže ani při ranním shonu v koupelně se nebude bytem rozléhat zbytečný hluk. Úchytky, jež jsou zapuštěné do hrany dvířek, potěší z pohledu designu i úspory místa – nikde nic zbytečně nepřekáží. Podumyvadlové skříňky JIKA Cubito-N jsou k dispozici pro všechny typy umyvadel JIKA Cubito, a to již od umývátka o šíři 45 centimetrů až po dvojumyvadlo o šíři 130 centimetrů. Podumyvadlové skřínky JIKA Cubito-N jsou k dispozici v šířkách 45 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 75 cm, 85 cm a 130 centimetrů, tato největší skříňka je určena pod dvojumyvadlo. Skřínky jsou v provedení se zásuvkou, v případě dvojumyvadla s dvojzásuvkou, skříňka pod asymetrické umývátko je vybavena buď výklopnými, nebo klasickými dvířky. Podumyvadlové skříňky JIKA Cubito-N jsou k dispozici za od 3 624 Kč (včetně DPH).
Skříňku pod desku JIKA Cubito-N lze zakoupit v šíři 64 centimetrů. Zásuvková skříňka je opět k dispozici v provedení tmavá borovice, dub a bílá a lze ji využít kdekoli dle našich potřeb a možností prostoru v koupelně. V kombinaci s deskou vdechne skříňka koupelně novou tvář, zároveň zde vznikne nová úložná plocha pro vše potřebné. Skříňka pod desku JIKA Cubito-N je k dispozici za cenu 6 244 Kč (včetně DPH). 
Koupelnový nábytek JIKA Cubito
Koupelnový nábytek JIKA Cubito
Koupelnový nábytek JIKA Cubito
Koupelnový nábytek JIKA Cubito
Nezbytnou součástí koupelny jsou klasické skříňky. V provedení JIKA Cubito-N je lze pořídit dle přání s levými i pravými dveřmi, v barvách tmavá borovice, dub a bílá. Skřínky jsou vybaveny skleněnými policemi, případně kombinací pevné a skleněných polic. K dispozici jsou o šířce 32 centimetrů, hloubce 32 centimetrů, na výběr je mezi výškami 47 cm, 81 cm a 161 cm. Střední skříňku o výšce 81 cm lze pořídit i jako mělkou v hloubce 15 centimetrů. Skříňky JIKA Cubito-N lze zakoupit za cenu od 4 620 Kč (včetně DPH).
Podumyvadlové desky JIKA Cubito-N jsou na výběr buď v klasickém provedení, nebo s výřezem pro umyvadlo, případně s dvěma výřezy pro umyvadlo. Volit je možné mezi provedením tmavá borovice, dub a bílá. Klasickou desku lze pořídit v rozměrech od 65 do 210 centimetrů, deska s jedním výřezem pro umyvadlo je k dostání v délce 65 – 160 centimetrů, v případě desky s dvěma otvory pro umyvadla je k dispozici rozměr od 135 do 220 centimetrů. Podumyvadlová deska JIKA Cubito-N je k dispozici za cenu od 2319 Kč (včetně DPH).
Více informací naleznete na www.jika.cz.
Koupelnový nábytek JIKA Cubito
Koupelnový nábytek JIKA Cubito