Krbová kamna Romotop ESQUINA Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Krbová kamna ROMOTOP budou teplo domova udržovat za vás. Jakým způsobem toho dosáhnou? Jedná se o jednoduchý princip. Během topení absorbují poměrně značnou část tepelné energie, která by jinak unikla komínem. K tomuto účelu jsou kamna vybavena speciálními akumulačními tvarovkami. Nahromaděná energie se pak postupně až několik hodin uvolňuje zpět do místnosti, i když v topeništi už žádné plápolání ohně neuvidíte.

Krbová kamna s akumulací jsou skvělou volbou do nízkoenergetických domů, ale vhodné jsou v podstatě do všech prostorů pro bydlení. Jedinou podmínkou je správný výkon a ideální dávka paliva, což není nic složitého. V nabídce jsou i kamna s vyšším výkonem, která si poradí s většími prostory. Všechna kamna Romotop mají centrální přívod vzduchu tzv. CPV, takže se pro samotný proces hoření nespotřebovává kyslík, který doma dýcháte. Aby bylo spalování ještě kvalitnější a dynamika hoření efektivnější, ve spalovací komoře krbových kamen najdete kvalitní šamotové tvarovky. Pohled na poletující plameny v ohništi nebude rušen žádnými nečistotami na dvířkách, protože jejich sklo omývá sekundární přívod vzduchu. Díky akumulaci není nutné ani tak často přikládat, místnost je vyhřívána rovnoměrně a teplo z kamen sálá delší dobu. Svou funkci tak splňují na jedničku.

Krbová kamna Romotop LUANCO
Krbová kamna Romotop LUANCO

Aby se k vám krbová kamna vešla s přehledem, zvolte si tvar a konkrétní rozměr z jednotlivých modelů a technologických řešení. Snadno je sladíte s moderním, elegantním i rustikálním stylem interiéru. Pokud toužíte po kamnech ve specifické barvě, výrobce nabízí různé odstíny glazur keramických kachlů, kterými mohou být obložena. Moderním akumulačním kamnům sluší i plech, kámen nebo pískovec.

Krbová kamna Romotop EVOIRA AKU
Krbová kamna Romotop EVOIRA AKU
Krbová kamna Romotop LAREDO
Krbová kamna Romotop LAREDO

Důležitá je i údržba krbových kamen, která je velmi snadná. Stačí dodržet několik zásad, uvedených v návodu k obsluze nebo na webových stránkách. Servisní zázemí seriózního domácího výrobce, je v případě společnosti Romotop velmi příjemným bonusem. Pokud kamnům budete věnovat dostatek péče, můžete si být jisti, že vám budou věrně sloužit dlouhá léta. Ponořte se do příjemné atmosféry, kterou bezpečná a ekologická akumulační kamna umí vytvořit.

Krbová kamna Romotop EVORA AKUM
Krbová kamna Romotop EVORA AKUM
Krbová kamna Romotop ESQUINA
Krbová kamna Romotop ESQUINA
Romotop spol. s r.o. Poslat poptávku