Vyzkoušejte třeba Lanos, specializovaný velkoobchod stavebním kováním se zaměřením na prodej samozavíračů dveří GEZE, kování pro posuvné dveře, kování pro skleněné dveře WSS, otvíračů nadsvětlíků OL90 a na instalaci automatických posuvných dveří GEZE, manuálně posuvných celoskleněných skládacích stěn MSW, automatických pohonů pro křídlové protipožární dveře a elektropohonů pro otevírání oken za účelem ZOTK nebo běžného větrání.

Lanos spol. s r.o. byla založena jako firma specializující se na prodej a instalaci samozavíračů GEZE. Díky neustálému rozšiřování svého záběru došlo už v prvních letech k pokrytí sortimentu produktů značky GEZE. Lanos spol. s r.o. se tak záhy stala jedním z hlavních partnerů GEZE pro českou republiku a na této pozici se stabilně drží dodnes.

Vzhledem k požadavkům náročných zákazníků začal Lanos rozšiřovat svůj obchodní záběr i mimo sortiment značky GEZE a stal se tak autorizovaným partnerem dalších renomovaných evropských výrobců stavebního kování. Z nejdůležitějších je to například výrobce kování pro skleněné dveře a stěny, německá značka Wilhelm Schlechtendahl und Söhne, která se zaměřuje na výrobu jak vysoce kvalitních standardních prvků, tak i exkluzivních setů pro nejnáročnější zákazníky a patří mezi špičku tohoto odvětví.
Foto: Lanos
Foto: Lanos
U složitějších instalačních celků, jako jsou automatické posuvné dveře, systémy motorického ovládání oken, automatické pohony křídlových dveří a manuálně posuvné skládací celoskleněné stěny MSW poskytuje Lanos autorizovanou instalaci a servis těchto zařízení proškolenými techniky na základě Certifikátů udělených přímo výrobcem.

Protože český stavební trh v posledních letech zažívá bouřlivý rozvoj, bylo třeba pro partnery Lanosu zajistit nejen odbornou instalaci, ale i odpovídající technickou a projekční podporu. Proto firma Lanos zajišťuje nejen spolupráci na tvorbě dokumentace ve fázi projektu, ale i školení pro pracovníky spolupracujících firem na dodávané celky a novinky v produktech nastupujících na trh. Díky tomu se firma Lanos spol. s r.o. stala uznávaným a respektovaným partnerem nejen pro realizační a stavební firmy, ale i pro architektonické a projekční kanceláře, kterým dle požadavků zákazníka pomáhá najít architektonickému celku odpovídající technické řešení s garancí dlouhodobé životnosti a spolehlivosti.
Foto: Lanos
Foto: Lanos
Lanos, spol. s r.o. Poslat poptávku