Dětský domov v Praze 9 – Klánovicích je státní zařízení pro výchovu dětí od 3 do 18 let. Je to domov rodinného typu s kapacitou 60 dětí, které jsou rozděleny do šesti výchovných skupin. Areál tvoří komplex tří budov s velikou zahradou a malým hřištěm, sportovním hřištěm a krytým bazénem. V poslední době zde proběhla rekonstrukce kuchyně a i nadále se snaží prostory vylepšovat. Na jaře tohoto roku byla společnost LB Cemix požádána o věnování mozaikové omítky na opravu vchodového schodiště spolu s přední částí jedné z budov. 

Žádosti bylo vyhověno a v dětském domově si vybrali ze vzorníku Cemix Mozaikovou omítku 103. Oprava byla prováděna svépomocí a mimo pracovníků Dětského domova se na ní podíleli také chlapci ve věku 12 až 19 let a  pokračovali tak v rekonstrukci, kterou započali již minulé prázdniny. Celé dílo by mělo být dokončeno v letošním roce. Společnost LB Cemix těší, že mohla přispět tímto způsobem ke zvelebení prostředí jejich domova.  
LB CEMIX je jedním z prvních výrobců suchých omítkových a maltových směsí v České republice a na českém stavební trhu působí již 18 let. Je držitelem prestižního ocenění Nejlepší výrobce stavebnin roku 2010.

Více informací o produktech Cemix najdete ZDE.
Dětský domov Klánovice
Dětský domov Klánovice
Cemix, závod Nová Ves
Cemix, závod Nová Ves