Nová kmitací pila pro přesné řezání kovů Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Uvedením kmitací pily  GST 25 Metal Professional přináší společnost Bosch na trh nový profesionální nástroj určený speciálně pro potřeby práce s kovy: výška jeho zdvihu je pouze 24 mm, díky které jsou vibrace během řezání co nejmenší.  Nástroj běží navzdory značné použité síle zcela hladce. Silný 670 wattový motor umožňuje této kmitací pile řezy až do hloubky 25 mm v hliníku a až 15 mm v nelegované oceli. Integrovaná funkce Constant Electronic zajišťuje vysoký výkon při řezání tvrdších materiálů a speciální dvoukrokový kyvný zdvih optimalizovaný pro práci s kovy znamená  přesnější kontrolu řezu a rychlejší pracovní postup. 

Pohodlné řezání různých druhů kovů

Kmitací pila GST 25 Metal Professional má robustní kompaktní konstrukci založenou na ocelové základní desce, která umožňuje jednoduché ovládání a kontrolu čáry řezu v různých druzích kovu. Proto lze tuto pilu použít i pro nejtěžší práce s kovy, například v autoservisech či při konstrukcích lodí v loděnicích. Zabudovaná kontrolní elektronika umožňuje přesné řezání do nejrůznějších druhů materiálů a díky ní lze lehce vyřezávat otvory např. pro zásuvky nebo vypínače. Tato funkce může být také dle potřeby vypnuta, např. při používání řezného oleje při řezání. Mezi další vylepšení patří např. ergonomický design či měkká rukojeť pro komfort během práce.

Nejlepší možné integrované systémy a další doplňky

K této kmitací pile Bosch dále nabízí tradičně širokou nabídku dalších doplňků: sada pilových plátků vhodných pro řezání nejrůznějších druhů kovových materiálů s názvem “Speed for Metal”, navržených přesně pro tento nástroj, je součástí balení. Bosch SDS systém výměny pilových plátků je navržený speciálně pro tuto pilu a umožňuje rychlou výměnu bez nutnosti používat jakýkoli další nástroj. Kmitací pila je navíc připravena k použití Bosch FSN systému pro přesné řezání, který umožňuje zcela bezchybné přímé, oblé a kulaté řezy v nejrůznějších materiálech, jako jsou např. hliník, měď, nelegované železo, plechy nebo trubky. 
Kmitací pila GST 25 Metal Professional je včetně 15 ks pilových plátků “Speed for Metal” v prodeji za doporučenou cenu 5 290,- Kč včetně DPH. 
Kmitací pila GST 25 Metal Professional
Kmitací pila GST 25 Metal Professional
Kmitací pila GST 25 Metal Professional
Kmitací pila GST 25 Metal Professional
SpecifikaceGST 25 Metal Professional
Jmenovitý příkon670 W
Počet volnoběžných zdvihů500 – 2,600 min -1
Maximální hloubka řezu (železo/hliník/dřevo)15/25/80 mm
Rozměry (délka x šířka x výška)402 x 83 x 216 mm
Hmotnost 2.7 kg

Více informací najdete na stránkách www.bosch.cz