Nový katalog typových projektů v prodeji Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Rádi bychom Vás touto cestou informovali o vydání našeho nového katalogu rodinných domů NÁŠ DŮM XXII - TYPOVÉ A INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY, který nabízí velký výběr projektů rodinných domů včetně novinek a mnoha zajímavých informací týkajících se výběru, přípravy a stavby rodinného domu.

V katalogu jsou prezentována nabídka našich 650 typových projektů spolu s 31 novými projekty rodinných domů. Všechny ceny projektové dokumentace jsou aktuální pro r. 2012 a jsou uvedeny vč. DPH.

Všechny rodinné domy jsou navrženy a projektovány ve 3 energetických třídách ( C - vyhovující, B - úsporná, A - velmi úsporná), ze které si vyberete právě tu, která odpovídá Vašim představám. Dále si při výběru projektu zvolíte i základní stavební materiál - keramickou cihlu POROTHERM, pórobeton YTONG, vápenopískovou cihlu se zateplením SENDWIX nebo dřevostavbu.

V katalogu jsou kromě typových projektů rodinných domů prezentovány domy s garantovanou cenou realizace na klíč ALICE a MILANO. Tyto řady jsme rozšířily o dalších 20 rodinných domů BERTAŽOFIE. Tyto domy jsou navrženy jako rostoucí, tzn. umožňují v budoucnosti snadné zvětšení formou přístavby - např. pokud se rodina početně rozroste.

V katalogu NÁŠ DŮM XXII jsem jako novinko představili i rozšířené služby v oblasti individuálních projektů rodinných domů. Návrh individuálního rodinného domu můžete objednávat již od 9 600 Kč. Připravili jsme také pro naše zákazníky řadu výhodných balíčků kompletní projektové dokumentace spolu s ukázkou individuálních projektů.

Katalog můžete objednat na www.nasdum.cz za cenu 95,- Kč vč. DPH + poštovné nebo osobně zakoupit na adrese Atelier NÁŠ DŮM s.r.o., Sabinova 3, 130 00 Praha 3.
Architektonická kancelář Křivka s.r.o. Poslat poptávku