Perfektní povrchy a osvědčená kvalita na stěny a stropy Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Pro někoho je to “jen” stěna nebo strop a požadavky na kvalitu a vzhled jejich povrchu se mohou lišit. Konečný výsledek závisí jak na volbě materiálů, tak na rozpočtu stavebníka. Z dlouhodobého hlediska je ale spokojenost určitě větší, když kvalifikovaný řemeslník používá správné a vhodné materiály. Společnost Knauf proto výrazně zpřehlednila svou nabídku stěrek a produktů pro finální provedení povrchu.

Stěrkové a finální tmelicí hmoty řady Perfect Surfaces nabízejí profesionální kvalitu odzkoušenou a certifikovanou pro jakýkoli podklad a jakékoli podmínky. Mají vysokou efektivitu při aplikaci, která zajišťuje maximální výkon, snadno se aplikují a jsou připravené k okamžitému použití pro ruční i strojní zpracování.
Řady produktů Knauf Perfect Surfaces doplnily dvě novinky – finální sněhově bílá polymerní stěrka Knauf EXTRAFINISH a hotová finální polymerní celoplošná stěrka Knauf GOLDBAND Finish.
Brožura Perfect Surfaces ke stažení ZDE.

KVALITA BEZ KOMPROMISŮ - PERFECT SURFACES TOP

Těm, kteří chtějí jen to nejlepší, nabízí Knauf Pefect Surfaces TOP, standard, podle něhož se poměřuje vše ostatní. Produkty TOP spojují nejlepší zpracovatelnost a nejvyšší efektivitu s bezkonkurenční kvalitou povrchu.

VŠE, CO ZNÁTE. JENOMŽE LEPŠÍ - PERFECT SURFACES PLUS

Produkty PLUS spojují kvalitu, trvalé vlastnosti a spolehlivost produktů KLASSIK s efektivnější aplikací a lepší kontrolou výsledné kvality povrchu. Stihnete toho tedy více, avšak s menší námahou a za kratší dobu.

BEZPEČNÁ VOLBA - PERFECT SURFACES KLASSIK

Produkty KLASSIK nabízejí osvědčenou kvalitu společnosti Knauf, kvůli níž si profesionálové oblíbili její produkty a důvěřují jim. Spolehlivé provedení jakékoli práce ve stálé kvalitě a na každém povrchu.
7 KRITÉRIÍ, KTERÉ VÁM POMOHOU VYBRAT PŘESNĚ TAKOVÝ PRODUKT, JAKÝ POTŘEBUJETE PRO SVŮJ PROJEKT!
KNAUF Praha, spol. s r.o. Poslat poptávku