Zdravý spánek není zadarmo

Zdravý spánek není zadarmo

Při spánku načerpáváme nové síly, celé tělo se uvolní a odpočívá. Zdravý spánek je základem našeho života a základem zdravého spánku je kvalitní postel, matrace a rošt.

Teprve zdravé spaní dodá sílu

Teprve zdravé spaní dodá sílu

Věnujte dostatečnou pozornost zdravému spánku, pořiďte si kvalitní lůžko, rošt i matraci a využijte aktuálních slev e-shopu.

Jak zařídit dětský pokoj?

Jak zařídit dětský pokoj?

Zařizování dětského pokoje je pro rodiče vždy tvrdý oříšek. Děti rostou a jejich nároky se mění každý rok. Rodiče by měli brát v úvahu především individualitu a potřeby svého dítěte. Je však několik důležitých zásad, na které by při tvorbě dětského pokoje měli myslet vždy. Jaké jsou tyto zásady?

Život na vysoké... posteli

Život na vysoké... posteli

Není nad zdravý a kvalitní spánek. Pokud ráno vstáváte svěží a odpočatí, velký podíl na tom má postel, která je základem vašeho dobrého spánku. Právě spojením kvalitní postele, správné matrace a roštu si zajistíte dokonalý spánek...
A co když je postel současně skříní? Chcete spánek v bezprachové výšce, pohodlně vstávat či chytře využívat úložného prostoru?

O kvalitě spánku rozhoduje povlečení

O kvalitě spánku rozhoduje povlečení

Příčin nespavosti může být hned několik. Mezi ty nejčastější patří různá onemocnění, náš spánek ovšem do značné míry ovlivňuje také prostředí, kde odpočíváme. Je to především kvalita lůžka a také ložního prádla. Správná volba nám v tomto případě zaručí nejen to, že rychle usneme a celou noc strávíme v klidu a v pohodě, budeme navíc vstávat svěží, odpočatí a nebudeme cítit bolest zad.