Proč se vyplatí investovat do bezpečnostních dveří do bytu a kolik vás to bude stát? Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Cena bezpečnostních dveří je oproti klasickým vyšší, má to ale svůj důvod. Ochrání vás totiž nejen proti zlodějům, ale i dalším nepříjemnostem. Zjistěte, jaká je jejich cena a co jejich nákupem získáte.

Bezpečí na prvním místě

Podle statistik si až 90 % zlodějů vybírá pro vloupání vstupní dveře. Už jen fakt, že vlastníte bezpečnostní dveře často znamená, že půjdou o dům dál. Ví totiž, že je s klasickým náčiním jako je šroubovák, vrtačka nebo páčidlo, nemají šanci překonat. Míru odolnosti dveří určuje bezpečnostní třída. Pokud nevlastníte cenné umění, je pro vás ideální volbou třída 3. Ta odolá snaze o vysazení, vyvrtání zámku i páčení.

Ochranou proti zlodějům to nekončí

Další výhodou je protihluková a protipožární odolnost. Zvuk kroků z chodby i rozhovory sousedů se díky bezpečnostním dveřím ztratí. Při požáru vám dveře poskytnou dostatečný čas k opuštění bytu a ochrání vás nejen proti ohni, ale i kouři. Další výhodou jsou skvělé tepelně-izolační vlastnosti.

Kolik vás to bude stát?

Cena bezpečnostních dveří do bytu se pohybuje od 10 až do 40 tisíc. Při výběru si ověřte, zda jsou dveře certifikované, zjistěte bezpečnostní třídu a počet jisticích bodů. Levnější varianty se totiž mohou tvářit jako bezpečnostní dveře, ale nezaručí vám potřebnou ochranu. Ideálně se tedy vydejte zlatou střední cestou a vyberte si spolehlivého dodavatele. Ten vám totiž kromě dveří nabídne i další služby.

S firmou HT dveře nešlápnete vedle

Pokud chcete firmu, která vám s výběrem bezpečnostních bytových dveří poradí, obraťte se na HT dveře. Na trhu působí už 25 let a  pobočky najdete po celé České republice. Pořídíte u nich dveře za rozumnou cenu a nebudete se muset o nic starat. Připraví pro vás návrh i cenovou kalkulaci zdarma a se vším vám poradí. O výměnu dveří se postarají zkušení montážníci, kteří vymění i staré zárubně. Po práci po sobě uklidí a odvezou odpad. Na vás bude jen rozhodnout, který dekor bude ten pravý.
Bezpečnostní dveře
Bezpečnostní dveře
Bezpečnostní dveře
Bezpečnostní dveře
Snadný úklid při montáži bezpečnostních dveří
Snadný úklid při montáži bezpečnostních dveří