Skupina SanSwiss, mezinárodně uznávaný výrobce špičkových sprchových zástěn a vaniček, má své hlavní sídlo v Härkingenu, Švýcarsko. V rámci svého rozsáhlého provozu má skupina dva výrobní závody, umístěné v České republice a Rumunsku, a také samostatná obchodní zastoupení v několika evropských zemích.

Jejich globální přítomnost zahrnuje prodejní aktivity v 18 evropských zemích, z čehož vyplývá, že SanSwiss je klíčovým hráčem na trhu se sprchovými kouty a vaničkami v Evropě.

Skupina SanSwiss je součástí renomované mezinárodní skupiny RONAL, která je jedním z předních světových výrobců kol z lehkých kovů pro automobily a užitková vozidla. Tato synergická spojení poskytují SanSwiss přístup k technologickým inovacím a špičkovým průmyslovým standardům.

V průběhu své existence SanSwiss dokázal neustále inovovat a přinášet na trh produkty s vysokou kvalitou a designem, který reflektuje švýcarskou preciznost a spolehlivost.

Uvažujete nad pořízením sprchové zástěny? SanSwiss je správnou volbou. Navštivte showroom společnosti ve výrobním závodě v Jičíně na adrese Popovická 1123, kde Vám s výběrem té správné sprchové zástěny poradí proškolení odborníci.