Screenové rolety zastíní účinně Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Screeny jsou účinnou, estetickou a moderní stínicí technikou. Přinášejí příjemnou teplotu v budově a nabízejí optimální světelné podmínky pro práci i odpočinek. V létě chladí a v zimě zlepšují tepelnou izolaci budovy. Mohou sloužit i jako síť proti hmyzu. Screenové rolety lze namontovat na hotové okno nebo fasádu, které s tímto prvkem nepočítaly.

Rozšíření sortimentu

V červnu tohoto roku jsme rozšířili produktovou skupinu screenových rolet o dva zcela nové typy.

1.) Screenová roleta HR7

Screenová roleta HR7 je jednoduchým řešením pro instalaci na jakýkoliv okenní profil nebo fasádu, a zajistí maximální ochranu proti slunečnímu záření i průniku tepla. Je také ideální pro pasivní domy, neboť při její montáži není potřeba perforovat stavbu. 
Box, spodní lišta a vodící lišty jsou vyrobeny z vysoce odolného protlačovaného hliníku s práškovým nástřikem. Spodní lišta je k dispozici ve 2 velikostech – nízká a vysoká. Screenové rolety lze spřažit a použít jeden box pro 2 nebo 3 rolety.
Unikátní technologie Xglide snižuje tření mezi látkou a boxem. Látka klouže z boxu hladčeji, a proto nedochází téměř k žádnému opotřebení. I po několika letech tak bude látka stále vypadat jako nová! Zabudovaný motorický pohon podtrhuje moderní provedení systému a jeho celkový komfort.
Screenové rolety HR7
Screenové rolety HR7

Přednosti a výhody

  • 2 typy moderních boxů: hranatý pro strohou architekturu nebo zaoblený pro více tradiční budovy, oba typy dostupné ve 3 velikostech
  • vyvážená spodní lišta pro vedení a napnutí tkaniny
  • třída odolnosti proti větru 2
  • možnost spřažení až 3 kusů rolet
  • možnost vedení lankem i vodícími lištami
  • jednoduchá montáž
  • garantovaná plocha až 14 m2

Barevné provedení

RAL 9006 světle stříbrná, 9007 tmavě stříbrná, 9010 bílá, 7016 antracitově šedá, 7016 antracitově šedá struktura, 8014 hnědá.
Screenové rolety HR8-ZIP
Screenové rolety HR8-ZIP

2.) Screenová roleta HR8-ZIP

Hledáte extrémně robustní screenovou roletu, ale zároveň chcete zabránit vniknutí hmyzu do objektu? Potom screenová roleta HR8-ZIP splňuje oba vaše požadavky. Tato roleta má unikátní systém lišt, který zajišťuje její odolnost proti větru a udržuje textilii dokonale napnutou a na svém místě ve vodících lištách.
Roleta HR8-ZIP nabízí praktickou ochranu proti hmyzu, neboť prostor mezi boxem, vodícími lištami a látkou je kompletně uzavřen. Box je namontován decentně před oknem, takže hrubá stavba se nemusí perforovat a nedochází tak k tepelným ztrátám. 
ZIP systém je unikátní díky skryté nerezové pružině ve vodící liště. Pružina se neopotřebovává, a tak si látka zachovává napnutí pro mnoho let. Screenové rolety lze spřažit a použít jeden box pro 2 nebo 3 rolety. Touto roletou s třídou odolnosti proti větru 3 můžete zastínit plochu až do 18 m2 s jediným kusem tkaniny.

Přednosti a výhody

  • ideální pro pasivní stavby, neboť plášť budovy není narušen
  • tkanina zůstává déle napnutá díky inovativnímu ZIP systému s kovovou pružinou
  • výběr ze 2 typů designů boxu: moderní nebo klasický, oba typy dostupné ve 4 velikostech
  • možnost spřažení až 3 kusů rolet
  • třída odolnosti proti větru 3
  • garantovaná plocha 18 m2

Barevné provedení

RAL 9006 světle stříbrná, 9007 tmavě stříbrná, 9010 bílá, 7016 antracitově šedá, 7016 antracitově šedá struktura, 8014 hnědá.
Zdroj: www.isotra.cz