Série samostatných seminářů, které během února a března realizovala společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s., zaznamenala velký úspěch. V pěti krajských městech ČR se jich zúčastnilo na tisíc odborníků z řad projektantů a stavitelů. Na podzim 2012 plánuje HELUZ sérii obdobných seminářů také na Slovensku.

Hlavními tématy jednodenních seminářů s názvem „HELUZ od A do Z v teorii a praxi – technicko informační fórum pro projektanty a stavitele“ byly zkoušky cihelných materiálů, statika svislých a vodorovných konstrukcí, tepelná technika a komínové systémy HELUZ. Témata přednášeli odborníci ze společnosti HELUZ, nové informace z oblasti snižování energetické náročnosti budov přinesl posluchačům také Ing. Jiří Šála, CSc., který je uznávaným odborníkem na tepelnou techniku budov.

Semináře byly zařazeny do programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT, účastníci tedy obdrželi za absolvování semináře akreditační bod.

Pro ty, kdo se nemohli seminářů zúčastnit a mají zájem seznámit se s obsahem přednášek, jsou jednotlivé prezentace všech přednášejících k dispozici ke stažení na webových stránkách www.heluz.czwww.azpromo.cz.
Fotografie ze semináře
Fotografie ze semináře
HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Poslat poptávku