Skvělé novinky od Sapeli! Bezpečné dveře i CPL dekory za super ceny! Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Interiérové dveře na míru od Sapeli jsou letos s vámi přesně 100 let! Nabízejí českou kvalitu, které důvěřují už celé generace. Pokud hledáte pro svůj domov praktické a kvalitní řešení vnitřních dveří, využijte aktuální akční nabídky DODO for life na interiérové dveře Sapeli. Za skvělou cenu pořídíte jak bezpečnostní dveře nové generace, tak novinku – šedivé CPL dekory, a to i na prodlouženou výšku 210 cm bez příplatku.

Vstupní dveře do bytu jsou nejen naší vizitkou pro příchozí hosty, ale mohou být i signálem pro případné zloděje. Zamýšleli jste se někdy nad tím, jestli jsou vaše dveře skutečně bezpečné? Využijte inspirace interiérů a vyberte si ty správné ochránce pro svou domácnost. Dřevěné dveře RC3 GOLIAS jsou nejen bezpečné, ale dokáží vás ochránit jak před zloději, tak před případným kouřem či dokonce ohněm na více jak 30 minut. Poradí si také s hlukem či dotěrnou zimou.
Dveře SAPELI Swing a Elegant CPL borovice šedá struktura
Dveře SAPELI Swing a Elegant CPL borovice šedá struktura
Interiérové dveře Sapeli RC3 GOLIAS nabízejí masivní smrkový rám o tloušťce 67 mm, výplň z plné dřevotřísky a opatřeny jsou třemi plynule seřiditelnými závěsy a třemi pasivními čepy, které zabraňují vysazení dveří při vloupání. Dveře mají tříbodový zámek se závorou, který lze navíc opatřit elektromechanickým pohonem.
Bezpečnostní dveře Sapeli - ELEGANT, kouřotěsné, CPL černá grafit
Bezpečnostní dveře Sapeli - ELEGANT, kouřotěsné, CPL černá grafit
Novinku, kterou DODO for life také nabízí, jsou šedivé dekory aktuálně pro dveře Sapeli v interiéru se slevou 12%. Akční cenu můžete využít při objednávce kompletu dveří a zárubní až do 30. září, a to i v případě, že chcete pořídit dveře v prodloužené verzi 210 cm. Cena je stejná a vy si tak můžete pořídit elegantní řešení pro své bydlení. 
Kde značkové prodejny DODO for life najdete? Inspirace dveří Sapeli na vás čeká v řadě prodejen v Praze, ale také v Mladé Boleslavi nebo Plzni a v dalších partnerských prodejnách.