Společnost Regulus s.r.o. Vás zve do svého stánku na letošním veletrhu FOR ARCH, souběžně pořádané výstavě FOR THERM, do haly 5, sekce D16. Představí zde komplexní řešení pro vytápění, ohřev vody, větrání s rekuperací tepla u rodinných domů. Ceny energií v posledních letech stále rostou a tedy jedině vhodně navržený systém vytápění, přípravy teplé vody a větrání objektu je účinnou obranou proti vysokým platbám za elektřinu nebo plyn dnes i v budoucnu. Inspirovat se můžete novými akčními sestavami se slunečními kolektory, novými modely akumulačních nádrží a zásobníkových ohřívačů TV, slunečním kolektorem KPI pro integraci do střechy, vanovým slunečním kolektorem KPH s vysokou účinností a inteligentním regulátorem IR 12 s OpenTherm komunikací.

Foto: Regulus
Foto: Regulus
ForTherm je veletrh vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky. Ani Regulus zde nebude jako přední dodavatel a specialista na úsporné systémy topení využívajících obnovitelných zdrojů energie chybět. Pro návštěvníky i montážní firmy, je výstava jedinečnou příležitostí k získání informací, novinek a trendu z nízkoenergetického a pasivního stavění.

Na našem stánku v hale č. 5 si budete moci prohlédnout tepelná čerpadla typu vzduch-voda řady EcoAir, rekuperační jednotky řad Sentinel kinetic, trubicové kolektory KTU a samozřejmě nejmodernější ploché solární kolektory KPG, které díky svým vynikajícím parametrům, představují špičku v solární technice.

Na letošním veletrhu představíme řadu novinek:

Nové akční sestavy se slunečními kolektory
Akční sestavy Regulus umožňují pořízení kompletní soustavy za zvýhodněnou cenu. Sestavy jsou navrhovány s ohledem na žádosti o dotace z dotačních programů.
Nové modely akumulačních nádrží a zásobníkových ohřívačů TV
Rozsáhlý sortiment akumulačních nádrží a zásobníkových ohřívačů Regulus bude rozšířen o další řady. Nové typy jsou navrženy podle požadavků našich zákazníků.
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Sluneční kolektor KPI pro integraci do střechy
Tato řada solárních kolektorů nastupuje po původních solárních kolektorech Bramac, které umožňovali taktéž integraci do střešní krytiny. Nová řada má však vyšší účinnost a celkově lepší parametry.

Vanový sluneční kolektor KPH s vysokou účinností
Společnost Regulus se rozhodla uvést na trh i vanový solární kolektor. Tento typ kolektoru je odolnější vůči pronikání dešťové vody a tím se předpokládá vyšší životnost, než u ostatních typů běžně odhadovaných na 30 let.

Inteligentní regulátor IR 12 s OpenTherm komunikací
Opentherm komunikace je standard datové komunikace mezi zařízením a kotlem založené na master-slave architektuře. Umožňuje snadnou modulaci kotle podle termostatu.
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Foto: Regulus
Foto: Regulus
REGULUS spol. s r.o. Poslat poptávku