Systemair Vás zve do svého stánku na FOR ARCHU Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Na letošním veletrhu FOR ARCH se setkáte také se stánkem společnosti Systemair. Systemair je přední světový výrobce a dodavatel ventilátorů, vzduchotechnických jednotek, distribučních elementů a ostatních komponent pro nízkoenergetické větrání. Na veletrhu představí své značkové produkty, které vynikají nejen svou funkčností, ale také úsporností.  Chystáte se stavět nebo rekonstruovat? Pak vyrazte na veletrh FOR ARCH, kde během jednoho dne získáte přehled o všech dostupných moderních materiálech, které vám pomohou ušetřit čas i peníze!

Co se na stánku Systemair dozvíte?

Na stánku Systemair se seznámíte se vzduchovými clonami, ventilátorovými ohřívači, sálavými panely a konvektory a dalšími technickými vymoženostmi moderní vzduchotechniky. Při vývoji produktů Systemair je kromě jejich funkčnosti kladen důraz také na úspory energií – všechna prezentovaná řešení jsou tedy přívětivá k vaší peněžence i k životnímu prostředí.

Novinka z dílny Systemair - malá rezidenční jednotka

Na veletrhu FOR ARCH představí společnost Systemair malou rezidenční jednotku SAVE 300VTC. Jde o žhavou novinku, kterou ještě nenajdete ani na jejich oficiálním webu. Malá rezidenční jednotka SAVE 300VTC je zařízení s vysoce účinným protiproudým deskovým výměníkem tepla. Vestavěný řídící systém spolu s nízkoenergetickými EC motory zajišťuje komfortní větrání s minimálními provozními náklady.

Kde stánek Systemair najdete

Veletrh FOR ARCH se koná v Pražském veletržním paláci Letňany ve dnech 21. - 25. 11. 2011. Stánek společnosti Systemair najdete v hale 5, sekci D17. 
Foto: Systemair
Foto: Systemair