Jedním z letošních vystavovatelů je společnost Technopark CZ s.r.o. - výrobce garážových vrat a pohonů. Technopark byl založen již v roce 1993 a po celou dobu své existence se zabývá vratovou technikou a pohony pro brány a vrata. Za tuto dobu už odborníci firmy dodali, namontovali nebo pomohli namontovat tisíce různých zařízení. Veletrh FOR ARCH má více než dvacetiletou tradici a je určený všem, kdo staví či rekonstruují, nebo se o tuto oblast zajímají. Během jednoho dne tu získáte dokonalý přehled o dostupných moderních materiálech, které vám pomohou ušetřit váš čas i peníze.

V nabídce společnosti Technopark najdete již zmíněná garážová vrata, hliníkové brány, pohony pro brány a vrata, kování pro brány a vrata, zabezpečovací přístupové systémy, automatické závory, ale také třeba markýzy, hliníkové předokenní rolety nebo hliníkové roletové mříže.

Skvělá akce na vrata na stánku Technoparku

Společnost Technopark nachystala na letošní FOR ARCH pořádné překvapení. Všechna sekční garážová vrata pořídíte na veletrhu s paušální slevou 6.000,- Kč včetně bezplatného zaměření stavebního otvoru!

Sekční garážová vrata Technopark jsou určena pro zástavbu v privátní sféře – především do garáží rodinných domů a hospodářských budov. Jejich součástí jsou svislé a vodorovné (stropní) kolejnice. Plášť vrat je z ocelových panelů, které jsou vyplněné polyuretanovou pěnou. Všechny konstrukční prvky vrat jsou navíc pozinkovány. 
Foto: Technopark
Foto: Technopark
Součástí vrat je také bezpečný systém pružin, jenž zabezpečuje dokonalé rozložení váhy pláště. Po celém obvodu sekčních vrat je umístěno gumové těsnění, které ještě zvyšuje bezpečnost jejich používání. Otvírání vrat je možné jak ručně, tak pomocí elektrického pohonu.
Nabídka akčních sekčních garážových vrat od Technoparku překvapí také novými dřevodekory a novými typy boxů.

Kde stánek Technopark najdete

Veletrh FOR ARCH se koná v Pražském veletržním paláci Letňany ve dnech 21. - 25. 11. 2011. Stánek společnosti Technopark, kde vás čeká skvělá akce na sekční garážová vrata, najdete v hale 4, sekci 3C19.
Foto: Technopark
Foto: Technopark