S hrdostí vám představujeme největší lákadlo letošního roku pro všechny designové nadšence! Jsou jím deskové radiátory RADIK s vyměnitelnou různobarevnou čelní deskou, na kterou je možné natisknout vlastní obrázek nebo fotku. Jednou provždy zapomeňte na stereotypní vnímání otopných těles!

Jednoduchým řešením v podobě výměny samostatné čelní desky získáte naprosto výjimečný trendy doplněk jakékoliv místnosti domu. K dispozici je široká škála barevného provedení, čímž je zajištěno, že váš starý radiátor, ovšem s novou deskou, zapadne do obývacího pokoje, ložnice, koupelny nebo dílny tak dokonale, jak je to jen možné. 
Naprostou tržní novinkou je potisk desky otopného tělesa dle vlastního motivu. Oblíbený obrázek nebo fotografie se již nenacházejí pouze v rámečcích na stěnách nebo skryté v albech – nyní zdobí doposud tuctové deskové radiátory. Využijte nabídky v podobě nového a zcela jedinečného zpracování a jednoduchých osazením stávajícího otopného tělesa získejte tuto zbrusu novou originalitu.

Více informací získáte také na www.korado.cz.
Deskový radiátor Korado
Deskový radiátor Korado
Deskový radiátor Korado
Deskový radiátor Korado