Jako mnoho jiných věcí z našeho dětství, i vzhled a způsob umístění nových radiátorů už dávno neodpovídá představě, kterou si pamatujeme z let minulých. Naopak - estetika s volností při utváření vzhledu – dalo by se říci při pohledu na nabídku nových moderních radiátorů. S takovými dnes boduje i náš největší výrobce radiátorů, společnost KORADO z České Třebové.

Hlavním úkolem radiátoru je samozřejmě v první řadě zajistit tepelnou pohodu prostředí, ale pro lidi s vkusem není problém položit důraz na individuální stylová topná tělesa, které jsou nabízena v mnoha barvách a tvarech.

Zde nejsou při utváření vnitřní architektury kladeny žádné meze individuální svobodě.

Na základě mnohotvárnosti rozměrů a konstrukčních typů nabízí moderní radiátory KORADO maximálně možnou flexibilitu při řešení podoby vašeho interiéru.

Nesrovnatelně širší sortiment deskových radiátorů KORADO umožňuje vybrat si deskový radiátor přesně jaký je právě potřeba, ať už z hlediska jeho tepelného výkonu, délky, výšky nebo hloubky.

Moderní radiátory této značky můžete využít také jako dekorační prvek s dodatečným využitím jak v soukromé, tak v podnikatelské oblasti: například v koupelně jako ohřívač ručníků, jako atraktivní prostorový dělící prvek nebo při umístění v chodbě jako věšák s integrovaným zrcadlem.
Foto: KORADO
Foto: KORADO
Foto: KORADO
Foto: KORADO
Kromě radosti z kousku krásy kolem sebe však potěšíte i racionální část svého já. Ve srovnání s článkovými radiátory jsou nové deskové radiátory KORADO v průměru 2,7x lehčí a 3x menší vodní objem podporuje jejich rychlou, dynamickou reakci na regulační zásahy v otopné soustavě.

Navíc mají univerzální použití, lze je použít v otopných soustavách s libovolným zdrojem tepla, včetně nízkoteplotních (kondenzační kotle, tepelná čerpadla).

Deskové radiátory mají výrazný podíl sálavé složky tepla, známé například z kachlových kamen, což je žádaným přínosem pro efektivní zajištění tepelné pohody. Proti korozi je vnější ocelový povrch deskového radiátoru dokonale chráněn základním KTL lakem, finální vrstva je nanášena ve výrobním závodě v barevném odstínu podle požadavků zákazníka. Samozřejmostí je vysoká jakost.
Foto: KORADO
Foto: KORADO