Typový projekt je unifikovaná hrůza? To už dávno neplatí! Zobrazit fotky zobrazit 12 fotek

Ještě pořád můžeme slyšet mezi laickou i odbornou veřejností názory, že typové projekty rodinných domů jsou ošklivé, neumětelské a jde o výkvět podnikatelského baroka. To už ale několik let neplatí. Alespoň ne v České republice.

Některé projekční kanceláře, které stojí za tvorbou typových projektů prošly v posledních několika letech výraznou proměnou. Stejně tak jako se mění vkus stavebníků, projekční kanceláře se snaží své nabízené služby tomuto vkusu přizpůsobit. Čím dál častěji spolupracují se zkušenými architekty a také reagují na módní trendy ve stavebním oboru.

Kvalita především

Pokud uvažujete o stavbě rodinného domu, základem je právě projekt, o kterém se dá říci, že je kvalitní a poslouží dobře jak vám, tak stavební firmě, která vaše bydlení bude realizovat. Vám by měl dům vyhovovat především po dispoziční a vzhledové stránce, stavební firmě, či řemeslníkům po stránce obsahové a realizační. Projekty od české firmy G SERVIS CZ splňují hravě všechny tyto požadavky a ještě mají něco navíc oproti ostatním nabízeným projektům.
Jsou to především dlouholeté zkušenosti projektantů, kteří jsou pravidelně školeni na nejnovější technologie a materiály ve stavebnictví; zapracované zpětné vazby z realizací rodinných domů; dokumentace zpracovaná tak, aby stavebník ušetřil provozní náklady v budoucnu; výborná cena, která je pro všechny projekty jednotná a v neposlední řadě například i taková maličkost jako je vodostálost tisku projektů, která vám zaručí, že s projektem se dá pracovat za každého počasí.
Rodinný dům AURA
Rodinný dům AURA
Rodinný dům ATLANTIS
Rodinný dům ATLANTIS
Rodinný dům AKÁT
Rodinný dům AKÁT
Rodinný dům BONUS PLUS
Rodinný dům BONUS PLUS

Realizace mluví za vše

Projekty G SERVIS jsou oblíbené nejen u stavebníků, ale také u realizačních firem. Díky svému perfektnímu zpracování stavebních detailů se pro firmy stává stavba domu hračkou. Navíc je každý projekt originál, i když má přízvisko typový. Jak je to možné? Každý dům leží na jiném pozemku, může být trochu upravený a do finále záleží jen a jen na stavebníkovi, jakou vybere barvu střechy, fasády, oken nebo zda přistaví pergolu nebo garážové stání. Z každé typovky tak vlastně vzniká originál, za který se žádný z majitelů stydět nemusí. Důkazem jsou fotografie domů, realizovaných dle typových projektů G SERVIS CZ. 
Rodinný dům EXCELENT
Rodinný dům EXCELENT
Rodinný dům INTEGRA PLUS
Rodinný dům INTEGRA PLUS
Rodinný dům LYRA PLUS
Rodinný dům LYRA PLUS
Rodinný dům MONAKO
Rodinný dům MONAKO
Rodinný dům UNO
Rodinný dům UNO
Rodinný dům FACE
Rodinný dům FACE
G SERVIS CZ, s.r.o. Poslat poptávku