Nátěr zahradního nábytku Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Teplejší dny jsou tu a proto přichází čas na zvelebení zahrady. S vhodným nátěrem proberete k životu jakýkoliv materiál. Ať už potřebujete natřít terasu, kovové oplocení, nebo plastový nábytek a doplňky, na všechno máme řešení.

Péče o dřevo

Dřevo je jako živý organizmus, proto potřebuje správnou péči. Nátěr ho chrání před vnějšími vlivy počasí a zabraňuje tak změnám jeho barvy a vlastností. 

Na péči o dřevo doporučujeme Bondex Decking Oil. Poskytuje dlouhodobou ochranu vůči větru, dešti a zvýrazňuje strukturu dřeva. Použít ho můžete na všechny typy dřeva, především na terasy a dřevěné plochy v exteriéru.

Díky produktu Bondex Decking Oil bude váš zahradní nábytek vypadat stále jako nový
Díky produktu Bondex Decking Oil bude váš zahradní nábytek vypadat stále jako nový

Natřete to starému železu

Díky vodou ředitelným barvám Balakryl UNI to můžete stáří na železe natřít raz dva! Kovový povrch je potřeba nejprve zbavit nečistot a mastnoty hadříkem. Barva se pak lehko nanáší štětcem nebo válečkem a natřít můžete kterýkoliv povrch v exteriéru. Kromě kovu je Balakryl UNI vhodný i na plasty, omítky či beton.

Nakupujte v kamenných prodejnách Dům barev nebo na e-shopu dumbarev.cz
Nakupujte v kamenných prodejnách Dům barev nebo na e-shopu dumbarev.cz

Oživte plastové předměty

Máte na zahradě plno doplňků, u nichž jejich barva už dávno není to, co kdysi bývala? Materiál vlivem slunečního záření velmi rychle bledne a ztrácí svůj původní odstín.

Na plastové doplňky doporučujeme taktéž barvy Balakryl UNI. Barvu jen důkladně promíchejte a můžete začít s natíráním. Vaší zahradě tak vdechnete nový život a můžete si tak užívat společné chvíle s nejbližšími v krásném prostředí vašeho domova.

Barvou Balakryl UNI natřeme i plastový zahradní nábytek
Barvou Balakryl UNI natřeme i plastový zahradní nábytek

Pokud jste se rozhodli zútulnit váš exteriér, ale neumíte si s výběrem vhodných produktů poradit, obraťte se na profesionály na prodejnách Dům barev, kteří vám vždy rádi poradí. Kontaktovat je můžete i online nebo telefonicky. Budete tak mít jistotu dlouhé životnosti materiálů a doplňků. 

PPG Deco Czech a.s. - Dům barev Poslat poptávku