Právě jste se nastěhovali do nového domu, bytu nebo jenom řešíte výměnu staré skříně s nevyhovujícími parametry? Odpověď je jednoduchá, i když se to na první pohled nezdá a výrobců vestavěných skříní a nábytku je jako máku.

Důležité je vybrat si výrobce s tradicí, který klade důraz na kvalitu, dokáže vám poradit s výběrem materiálu na skříň, s jejím uspořádáním, váží si každého zákazníka a konzultuje s ním jeho vysněný nábytek od první návštěvy až po realizaci, takovým výrobcem je firma AMONIT INTERIÉRY s.r.o.
Amonit vyrábí kvalitní vestavěné skříně a nábytek na míru již 9 let. Za tu dobu stačila uspokojit tisíce zákazníků v Praze a jejím okolí. Důkazem spokojenosti je vracející se zákazník či častá doporučení.
Vestavěné skříně a nábytek dle vašich představ vyrábí Amonit z těch nejkvalitnějších dostupných materiálů. Nabízí širokou škálu různých barevných odstínů na dřevotřísce firmy Egger a Kronospan. Pestré barevné provedení na skle není problém použít váš obrázek s dostatečným rozlišením jako výplň dveří vestavěné skříně. Každý váš požadavek, se kterým si konkurenční výrobci neumí poradit, je pro Amonit výzvou a ve firmě Amonit mají výzvy rádi.
Přesvědčte se o tom sami, rádi vás uvidí na svojí prodejně v Kosmické ulici, asi 100 m od stanice metra Háje, nebo od listopadu v nově otevřené prodejně ve Stodůlkách v Jeremiášově ulici. Mají také hezké stránky www.amonit.cz.
Vestavěná skříň od firmy Amonit
Vestavěná skříň od firmy Amonit