Rekonstruujete nebo tvoříte novou koupelnu v moderním designu a chcete, aby spolu všechno dokonale ladilo? Pak jste už možná narazili na problém - a nevíte si rady s vodovodní baterií. Nezoufejte, poradíme vám takové produkty, které se kromě vynikající funkčnosti mohou pyšnit právě unikátním moderním vzhledem. Nechte se inspirovat tím nejlepším z dílny italských designérů.

Novinkou, která se na našem trhu nedávno objevila, páková baterie. Poměrně rychle se stala oblíbenou variantou v mnoha koupelnách. Její oblý vzhled se ovšem může ve světle moderních čistých linií zdát poněkud fádní. Možná právě proto se vodovodní baterie stala jakousi výzvou pro designéry. Výsledkem jejich úspěšné práce jsou atraktivní produkty exkluzivního designu.

Harmonická koupelna

Mnohým z nás už přestala vyhovovat klasika v podobě oblých tvarů. Do moderní koupelny se lépe hodí jednoduché přímé linie a hranaté tvary. Pokud jsme už začali výběrem designované sanitární keramiky tohoto typu, měli bychom i ostatní prvky koupelny sladit do stejného stylu. K vaně, umyvadlu či bidetu je tedy třeba vybrat také designovanou vodovodní baterii.
FOTO: PERFECTO DESIGN
FOTO: PERFECTO DESIGN

A co cena?

Také už se vám stalo, že jste konečně sehnali vhodnou vodovodní baterii, která by snad mohla splňovat všechny požadavky vytříbeného vkusu, ale vaše nadšení opadlo hned při pohledu na cenovku? Právě vysoká finanční náročnost by se na první pohled mohla zdát jako nezbytná cena za kvalitní design. Omyl! PERFECTO DESIGN je společnost, která se mimo jiné zabývá prodejem designové sanitární keramiky a vodovodních baterií a za přijatelné ceny. Exkluzivně přináší produkty, které byly doposud k dostání většinou pouze na italských a německých trzích. Filosofií této značky je podle vyjádření jejich majitelů na český trh uvádět zejména designově vytříbený kvalitní sortiment za ceny dostupné široké veřejnosti.

Nová kolekce

Sortiment výrobků PERFECTO DESIGN se stále rozšiřuje, ovšem stále pod podmínkou cenové dostupnosti, moderního designu, praktičnosti a vysoké kvality zpracování….

Možná bychom ani nečekali, k jakému vodnímu efektu může vodovodní baterie nebo sprcha vodu nasměrovat. Vybírat můžeme hned z několika luxusních designových kolekcí, které kromě perfektní funkčnosti okouzlí krásou lesklého chromu nebo broušeného niklu. Stačí nechat se inspirovat.
FOTO: PERFECTO DESIGN
FOTO: PERFECTO DESIGN
PERFECTO DESIGN s.r.o. Poslat poptávku