Vsaďte na tradici – kované kliky a doplňky Zobrazit fotky zobrazit 11 fotek

Jak jsme si již zvyknuli, vše okolo nás podléhá módním trendům. Ty se někdy mění závratnou rychlostí a udržet se v kurzu může být problém. Naštěstí jsou i věci, které nepodléhají trendům doby a z módy nikdy nevyjdou. Právě takové jsou kované kliky a kované doplňky. Díky všestrannému použití je kované kování stále více žádané nejen pro soukromé domy a byty, ale především pro restaurace, hotely, vinné sklepy, venkovská sídla, historické domy, kostely a penziony.

Kované kliky
Kované kliky
Leader na trhu společnost bomark.cz s.r.o. nabízí více jak 1.000 položek ze sortimentu kovaných dveřních klik a doplňků. Všechny výrobky nabízí jako jediní ve 14 povrchových úpravách a 6 dekorech Bavorského porcelánu. Díky nejširšímu výběru, od moderního po klasické zpracování, je společnost schopna uspokojit všechny požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.
Veškerý sortiment je vyráběn i kompletován v Itálii rodinnou firmou Galbusera s tradicí již od roku 1925. Společnost se odlišovala již od svého vzniku. S velkou péčí dbají na výběr a nákup těch nejkvalitnějších surovin, tradiční ruční zpracování, ale i na balení výrobků. Vše si Galbusera zajišťuje sama ve vlastní režii.

Oproti běžným kovářským výrobkům, kdy je každý kus originál, je díky velkovýrobě i cena podstatně nižší. Tím se stávají takovéto doplňky dostupnější pro širokou veřejnost.
Kované kliky
Kované kliky

Výroba

Hlavní část produkce se stále provádí pomocí tradičních řemeslných metod v kombinaci s moderními výrobními technologiemi. 
Po vytvarování výrobku do konečného tvaru je na kov je nanesena zinková vrstva, která chrání materiál proti korozi. Proto jsou přímo vhodné všechny výrobky do exteriéru a časem nedochází k únavě materiálu ani povrchové úpravy. 
Poslední a zároveň nejdůležitější fází je nanesení povrchové úpravy. Výběr finálních barev, laků a patiny je od stálých italských dodavatelů s desítkou let společných zkušeností ve výrobě.
Základním a nejčastějším povrchem je sytě černá barva, nebo antická černá, která má jemnou šedou patinu a působí decentněji. Při těchto variantách nedochází k následnému lakování a proto jsou současně tyto povrchy i nejkvalitnější. Další velmi oblíbená úprava v našich zemích je antická rez, kde je při výrobě postupováno podle tradičních způsobů, který je pouze pro moderní použití urychlen.
Kovaná klepadla
Kovaná klepadla
Specialitou zemí jako jsou Ukrajina a Rusko je na zakázku výrobky pozlacovat 24 karátovým plátkovým zlatem. Dále se používají i pro nás velmi výrazné úpravy jako antická zlatá zelená, antická zlatá modrá nebo červená. Případně jsou velmi oblíbené povrchy jako antická bílá zlatá, která je jemnější variantou a je populární i u našich sousedů na Slovensku.

Na přání se kliky osazují i zpětnou pružinou, která brání po čase používání, aby klika nedržela ve vodorovné poloze a neovisla.

Kvalita

Za kvalitu svých produktů získal výrobce i mnohá ocenění jako např. Italian Business Gold Award nebo Italian Quality Award.
Výroba kovaných výrobků
Výroba kovaných výrobků
Výroba kovaných výrobků
Výroba kovaných výrobků
Výroba kovaných výrobků
Výroba kovaných výrobků
Kované kliky
Kované kliky
Ve stejném designu najdete nejen dveřní kliky a kování, ale i okenní kliky, madla, mušle na dveře, panty a mnoho dalších doplňků. Díky tomu dokážete sjednotit nejen nejmenší prvky interiéru, ale i celý exteriér. Specialitou jsou vyráběné kolekce, které jsou příznačné pro místa užívání obdobných vzhledů kování. Patří mezi ně Milano, nebo např. Salzburg.
Kovaná poštovní schránka
Kovaná poštovní schránka
Kovaná klika
Kovaná klika
Kovaná klika
Kovaná klika
Jen opravdu kvalitní dodavatel vám nabídne něco navíc. Proto na eshopu www.klikybomark.cz zakoupíte i celý sortiment osvětlení jako kované lustry, kované lampy, stropní světla, samostatně stojící lampy a lampičky. 
Dále z doplňků poštovní schránky, krbové nářadí a doplňky, kované vývrtky a stojany na víno, věšáky na zeď i samostatně stojící, okrasné pásy k pantům, zámky na kované ploty, petlice, závory, nábytkové úchytky, retro visací zámky, garážové tyče a další a další doplňky. Tím ušetříte čas a vše zakoupíte na jednom místě.
I vy můžete mít dokonalý doplněk do svého domu nebo bytu, protože na detailu záleží.