Nevíte si rady s výběrem sprchového koutu? Právě si zařizujete koupelnu a potřebujete sprchový kout? Bohužel si však nedovedete představit, který sprchový kout je ten pravý pro vaši koupelnu. Na trhu je rozmanitá nabídka sprchových koutů a výběr není jednoduchý. A proto SanSwiss přichází s „Průvodcem výběrem sprchového koutu“, který naleznete na webových stránkách společnosti.

V několika krocích si jistě vyberete sprchový kout dle Vašich představ. V nabídce jsou nejenom sprchové zástěny, ale i vanové zástěny a stále oblíbenější pevné WALK-IN zástěny. Můžete si vybrat například klasický rámový design nebo čistý bezrámový design, volba je jen a jen na Vás!
Nemusíte běžet do koupelnového studia, ale vybírat z domova. Vyberete si druh zástěny, variantu montáže, provedení s vaničkou či bez vaničky, způsob zavírání dveří a ihned se Vám zobrazí produktový list i s cenou.
Na webových stránkách společnosti naleznete nejenom rozmanitý sortiment sprchových koutů, zástěn, vaniček, ale i praktické informace včetně technických údajů, montážních návodů, fotografií realizací a produktových/montážních videí (nově i na YouTube).
Průvodce výběrem sprchového koutu na www.sanswiss.cz
Průvodce výběrem sprchového koutu na www.sanswiss.cz
Společnost SanSwiss je specialista na sprchové kouty a vanové zástěny, které se vyznačují prvotřídní kvalitou, funkčností a moderním designem. Výběr kvalitních materiálů, pečlivé zpracování moderními výrobními procesy a následný další vývoj zajišťují osvědčenou vysokou úroveň kvality všech sprchovým koutů a zástěn SanSwiss. Díky rozsáhlému know-how i četným inovacím patří společnost k úspěšným výrobcům v Evropě. Profesionální služby v oblasti poradenství jsou samozřejmostí.

Zdroj: www.sanswiss.cz
Imagová, produktová a montážní videa společnosti SanSwiss naleznete na www.youtube.com
Imagová, produktová a montážní videa společnosti SanSwiss naleznete na www.youtube.com