Prosklený sprchový kout přesně podle přání Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Současná moderní koupelna není jen o hygieně, ale stále větší prostor v ní dostává i design, a to ve spojení s vysokou kvalitou a snadnou údržbou. Velmi oblíbené skleněné sprchové kouty si jde nyní jednoduše „postavit“ do podoby podle svého přání. Variabilní skleněné stěny JIKA Pure umožňují využít 6 formátů stěn, každý v několika rozměrech, a sprchový kout si doslova „poskládat“ podle svých představ a potřeb. Stěny jsou vyrobeny z bezpečnostního skla o tloušťce 8 milimetrů a jsou kompatibilní s širokým sortimentem sprchových vaniček JIKA. Umožňují přitom realizaci sprchového koutu jak volně v prostoru, tak i do rohu, uplatní se i ve sprchovém koutě bez vaničky. 

Nový systém JIKA Pure sestává z celkem 6 různých formátů skleněných stěn, bočních profilů a vzpěr. Sprchu tak lze mít ohraničenou sklem přesně podle individuálních požadavků. Zajímavé formáty panelů a jejich vzájemná kombinovatelnost umožňují vdechnout koupelně nenapodobitelný designový ráz. 
Stěny jsou vyrobeny z 8 milimetrů silného bezpečnostního skla ošetřeného speciální úpravou JIKA Perla Glass. Díky tomu na nich neulpívají kapky vody a stěny se jednoduše čistí. Stěny jsou určeny pro spojení se sprchovými vaničkami JIKA, například ocelovými vaničkami JIKA Pure nebo JIKA Padana z litého mramoru. Panely lze je využít pro rozměry vaniček 90x90 cm, 100x80 cm, 120x80 cm, 120x90 cm, 130x80 cm, 130x90 cm, 140x80 cm a 140x90 cm. Sprchový kout z variabilních skleněných desek JIKA Pure je přitom možné realizovat i bez vaničky. 
Variabilní skleněné panely JIKA Pure jsou k dispozici jako sprchová stěna pevná, stěna boční, stěna boční včetně krátkého skla, walk in do rohu pro sprchovou vaničku, walk in do prostoru pro sprchovou vaničku a jako „L“ skleněná stěna. Všechny panely mají výšku 2 metry, díky mnoha možnostem kombinací umožňují vytvořit desítky podob sprchového koutu.

Více informací naleznete na www.jika.cz
Prosklený sprchový kout JIKA Pure
Prosklený sprchový kout JIKA Pure
Prosklený sprchový kout JIKA Pure - detail
Prosklený sprchový kout JIKA Pure - detail