Vyplatí se nebankovní půjčka na bydlení? Ano, ale... Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Chystáte se ke stavbě nového objektu, případně k nějaké komplexnější rekonstrukci? Jestliže je vaše odpověď kladná, určitě dáte za pravdu tomu, že jako první budete řešit finanční prostředky. Tedy alespoň v případě, že nemáte naspořenou celou sumu potřebnou k zajištění financování. Půjčit si dnes není až tak složité, jelikož půjčky nabízí spousta finančních institucí. Tradičně především banky. Ty ale pomineme a zaměříme se na nebankovní půjčky. Mnozí je zavrhují, nicméně v určitých případech nemusejí být až tak nevýhodné. Nač se při výběru konkrétního úvěru od nebankovní společnosti soustředit a jakou půjčku zvolit? Čtěte dál, na obě otázky se dozvíte odpovědi.

3 věci, na které nezapomínejte

Před uzavřením dlouhodobé i krátkodobé půjčky byste měli brát v potaz hned několik záležitostí. My se zaměříme na tři nejdůležitější.

Celková výše úvěru a jeho splatnost

Hned na počátku musíte jasně vědět výši půjčky. To znamená - kolik peněz si chcete půjčit a zdali poskytovatel tuto sumu nabízí. V souvislosti s touto částkou si také zjistěte i dobu splatnosti. Počítejte obecně s tím, že čím je delší, tím více přeplatíte.

Úroková sazba či poplatky

Víte, kolik peněz poskytovateli přeplatíte? Pokud ne, tak si to rychle zjistěte. Celkový přeplatek si lze spočítat velmi jednoduše. Jedná se o rozdíl mezi celkovým součtem všech splátek a půjčenou sumou. Mnohdy poskytovatelé účelového úvěru přesně určí výši manipulačního poplatku, respektive si sami pomocí interaktivní kalkulačky spočítáte přeplatek.

Rychlost poskytnutí

I tento aspekt je důležitý. Jestliže potřebujete peníze fakticky ihned, u některých nebankovních společností můžete bez problémů uspět.

Obraťte se v nebankovním sektoru na specialisty

Dlužni vám nezůstaneme ani konkrétního poskytovatele nebankovních půjček. Je jím společnost Asisteam s.r.o. Ta nabízí úvěr v maximální výši až 3 000 000 korun s fixní úvěrovou sazbou 13,99% p. a. Jeho maximální výše se může vyšplhat až do 70% zástavní hodnoty objektu. Splácet lze tuto nebankovní půjčku na bydlení až 25 let. 
Stavba domu
Stavba domu
AsisTeam s.r.o.
Poslat poptávku