Současným trendem v designu moderních koupelen jsou Walk-in zástěny. Jedná se o praktické samostatné pevné stěny, které umožňují široký vstup, poskytují maximum pohodlí a velký prostor při sprchování. Walk-in zástěny od SanSwiss se stanou dominantním prvkem Vaší koupelny díky jedinečnému a osobitému designu a prvotřídní kvalitě. 

Walk-in zástěny je možné instalovat do rohu koupelny, volně do prostoru nebo jako vanové zástěny. Instalace je možná jak na dlažbu, tak na sprchovou vaničku.

Společnost SanSwiss vyrábí moderní Walk-in zástěny v řadách PUR, EASY, CADURA, DIVERA a TOP-LINE S.

Walk-in zástěny řady DIVERA 

Novinkou v sortimentu společnosti SanSwiss je řada DIVERA. Tu představují moderní sprchové kouty a praktické Walk-in zástěny. Jejich výška činí 2 000 mm, tvrzené sklo má tloušťku 6 mm a je opatřené antiplakovou úpravou Aquaperle pro eliminaci vodního kamene. Montáž Walk-in zástěny DIVERA je snadná díky vyrovnávacímu profilu s možností přestavitelnosti až 30 mm.

SanSwiss vyrábí Walk-in zástěny DIVERA jako pevnou stěnu samostatnou včetně vodorovné/stropní vzpěry či jako pevnou stěnu s krátkou otočnou stěnou v 90° či ve 180°. Krátká otočná stěna částečně zamezí stříkání vody ze sprchy.

K dispozici jsou Walk-in zástěny DIVERA ve tradičním aluchromu s čirým sklem, s dekorem skla Screen a bílé linky – sítotisk na vnější straně skla.

Walk-in zástěny jsou opravdu praktickým prvkem Vaší koupelny. Podívejte se na webové stránky SanSwiss, kde se dozvíte více informací!

Walk-in zástěna DIVERA, aluchrom, čiré sklo l Pevná stěna samostatná s krátkou otočnou stěnou ve 180°
Walk-in zástěna DIVERA, aluchrom, čiré sklo l Pevná stěna samostatná s krátkou otočnou stěnou ve 180°