Wienerberger se představí na veletrhu For Wood Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

V pražském areálu PVA EXPO v Letňanech se i letos představí přední výrobci nejen z oblasti dřevostaveb. Jedním z vystavovatelů bude také největší výrobce cihlářských produktů, společnost Wienerberger. 

Společnost Wienerberger nabízí svým klientům moderní řešení stavby nízkoenergetického či pasivního domu pomocí stálých přírodních materiálů šetrných k životnímu prostředí. Přesně takových, jako je novinka na českém trhu, keramická cihla plněná hydrofobizovanou minerální vatou. Ta dodá cihelnému zdivu potřebné tepelně - izolační vlastnosti bez nutnosti dodatečného zateplení fasády.

Na stánku společnosti Wienerberger vás čeká představení novinek, nejnovější cihly POROTHERM 42,5 T Profi, i stálého sortimentu produktů značky POROTHERM. Na vybrané výrobky jsou pro návštěvníky připravena zajímavá cenová zvýhodnění. Všechny dotazy zodpoví odborní poradci a specialisté na danou problematiku.

Společnost Wienerberger je celosvětově největší výrobce cihlářských produktů. Wienerberger vyrábí cihelné bloky pro vnější i vnitřní zdivo, keramobetonové překlady a keramické polomontované stropy značky POROTHERM. Pro náročnější zákazníky má v nabídce i lícové cihly, obkladové pásky a dlažební prvky TERCA Klinker.

Více informací najdete na www.wienerberger.cz.
Produkty Wienerberger
Produkty Wienerberger
Zdění na pěnu
Zdění na pěnu
Zdění na pěnu
Zdění na pěnu
Zdění na pěnu
Zdění na pěnu