Maximálně bezpečné zábradlí v minimalistickém designu

Maximálně bezpečné zábradlí v minimalistickém designu

Ze známých důvodů stavějí muži ženám odjakživa schody až do nebe. Časem začali klást čím dál větší důraz na bezpečnost a vzhled. Ano, řeč je o zábradlí, o prvku, který v symbióze se schodištěm dokáže vykouzlit designovou chloubu v každém interiéru i exteriéru. Základní konstrukce a materiálové provedení zábradlí aktuálně koresponduje, kromě důležité bezpečnosti, s nadčasovým minimalismem, což je vyhledávaný designový trend.

Když nový plot, pak takový, který se nemusí udržovat

Když nový plot, pak takový, který se nemusí udržovat

Jako by nebylo neustálým obíháním okolo domu a opravám dost, ještě si zaděláváme na další práci svými ploty, které je třeba stále obskakovat. Impregnovat, natírat, brousit a znova. Do konce života. Přitom právě plot nám může rozvázat ruce, nemusí po nás chtít vůbec nic. Když je naprosto bezúdržbový. Anebo žádný.

Bezúdržbové ploty na celý život

Bezúdržbové ploty na celý život

Řešíte nové oplocení svého pozemku a požadujete moderní design, bezúdržbovost a dokonalou povrchovou úpravu? Představujeme bezúdržbové plotové systémy PLOTYMAX.cz, které jsou výjimečné svým zpracováním, originálním vzhledem, ale i příznivou pořizovací cenou.

Jak si na svém balkóně či lodžii zajistit co nejvíce soukromí?

Jak si na svém balkóně či lodžii zajistit co nejvíce soukromí?

Balkón a soukromí? Vždyť je tam vidět odevšad, stromy a keře zde nevysadíme a sousedé z okolních balkónů slyší, co si říkáme, cítí, co jíme či kouříme. Prostě nás pořád někdo špehuje, aniž by o to kolikrát vůbec stál. Vždyť jemu se děje to samé. Přesto ale lze určitého soukromí dosáhnout. Jak?

Jak se dostat do nebes? Po schodech!

Jak se dostat do nebes? Po schodech!

Žádné schodiště se neobejde bez schodišťového zábradlí - praktického a bezpečného. Rozdíl mezi kutilskou realizací a profesionální prací je přitom zásadní!

Opřete se o pěkné zábradlí

Opřete se o pěkné zábradlí

Nerezová zábradlí Berlin, Innsbruck, Erfurt, Darmstadt, Düsseldorf a Jena překvapí příjmeným moderním designem, jednoduchostí a lehkostí. Kov a přesto vzdušný. Hodí se pro jakýkoli moderně koncipovaný architektonický návrh stavby.

Zábradlí z nerezu – opora i ozdoba

Zábradlí z nerezu – opora i ozdoba

Montovaná nerezová zábradlí se v projektech architektů těší stále větší oblibě. Důvody jsou nasnadě. Odolnost ušlechtilého materiálu, možnost využití v interiéru i exteriéru, elegance a snadná a rychlá montáž. To jsou záruky trvalé hodnoty s originálním estetickým účinkem.

Stavebnicový systém  zábradlí …

Stavebnicový systém zábradlí …

Lidé, kteří rekonstruují byty či své domy, stojí nejčastěji při dokončování stavby před otázkou, jaké zábradlí pro ni vybrat. Bude kladen hlavní důraz na design, cenu, nebo snad materiál? Kritérií pro výběr zábradlí může být poměrně dlouhá řada.

Nebojte se kovového zábradlí

Nebojte se kovového zábradlí

Jak venkovní, tak vnitřní zábradlí není jen funkční záležitostí, ale i estetickou. Zábradlí se dnes vyrábí z rozličných materiálů a do rozličných tvarů tak, aby svým designem vždy skvěle doplňovalo prostředí, ve kterém se nachází. Nejčastěji se k jeho výrobě používají materiály jako nerez, ocel, dřevo a sklo a jejich různé kombinace. Aby bylo dosaženo maximální spokojenosti, je nejlepší nechat si takové zábradlí vyrobit na zakázku.