Zapomeňte na staré a hlučné ohřívače, ušetříte přírodu i peněženku Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Pokud si stále pamatujete staré a hlučné průtokové ohřívače z koupelny vaší babičky či chalupy, máme pro vás dobrou zprávu. Moderní průtokové ohřívače jsou v současnosti pěkným doplňkem interiéru vašeho domu či bytu. Jsou inovativní a šetří vaše finance. Navíc, nyní můžete spojit příjemné s užitečným v soutěži o relaxační víkendové pobyty.

Moderní průtokové ohřívače mají s těmi, na které si vzpomínáte z dětství, pramálo společného. Jsou inovativní, stylové a umí též ušetřit nemálo finančních prostředků.

Mezi elitní výrobce průtokových ohřívačů na našem trhu patří i společnost STIEBEL ELTRON. I díky ní se už nemusíte před návštěvou stydět za to, jak vypadá váš průtokový ohřívač. Jednoduché ohřívání vody pomocí topných spirál je praktické, ale naštěstí i estetické.

Průtokový ohřívač DHE touch
Průtokový ohřívač DHE touch

Efektivní ohřev vody

Průtokové ohřívače jsou cenově dostupným řešením na místech, kde potřebujete rychle ohřát neomezené množství teplé vody a všude tam, kde oceníte malé kompaktní rozměry přístroje.

Mnohé se instalují jednoduše, obvykle v blízkosti zdroje vody. Umístit je můžete nad nebo pod umyvadlo a též do sprchového koutu. V případě, že se rozhodnete pro elektrický průtokový ohřívač, musíte při instalaci zohlednit i velikost dostupné elektrické přípojky. Elektrický výkon průtokových ohřívačů je ale vyšší než u zásobníkových ohřívačů.

I když průtokový ohřívač vypadá na první pohled diskrétně, v energetické třídě A patří k nejúspornějším ohřívačům vody. Navíc je šetrný k vaší peněžence.

Průtokový ohřívač DCE
Průtokový ohřívač DCE

Jak si vybrat správně?

Při výběru se soustřeďte především na rychlost ohřevu vody a jeho rozměry. Proto si dopředu zjistěte, jaký má váš nový průtokový ohřívač příkon. Při stejném teplotním nárůstu všeobecně platí, že čím je vyšší příkon, tím je při stejném teplotním navýšení vyšší i průtok ohřáté vody.

Důležité je také to, jaký zdroj energie průtokový ohřívač využívá. Můžete si vybrat mezi elektrickými nebo plynovými. Volba výkonu souvisí i s jeho využitím. Proto si dopředu promyslete, jestli jej budete primárně potřebovat na mytí rukou (výkon 3-6 kW) nebo na sprchování (výkon 13-18 kW).

Průtokový ohřívač EIL Premium
Průtokový ohřívač EIL Premium

Soutěž o víkendový wellness pobyt

Zapojte se do soutěže o víkendový pobyt, který pro vás připravili STIEBEL ELTRON ve spolupráci se společností Connex. Stačí, když v termínu od 1. dubna do 30. června 2019 vyplníte online formulář a uvedete výrobní číslo vašeho produktu od STIEBEL ELTRON. Po skončení soutěže proběhne losování tří výherců, kteří vyhrají víkendový pobyt.

Soutěžní otázka zní: Ve kterém roce STIEBEL ELTRON zahájil výrobu průtokových ohřívačů?

STIEBEL ELTRON spol. s r.o. Poslat poptávku