ALU.PLAST s.r.o. Kaplice je plnoletý Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

ALU.PLAST s.r.o. dodává nová okna a dveře do rodinných, bytových a panelových domů, ale i do veřejných budov (úřady, školy, prodejny, obchodní domy, ...). Zajišťuje komplexní realizaci včetně doplňkových služeb, jako je doprava, montáž a nebo drobné stavební práce. Vše provádí v krátkých dodacích termínech (3-4 týdny) a za výhodné ceny.

Okna z profilových systémů značek Aluplast, Gealan a Yawal jsou třídy A a nabízí minimální stavební hloubku 83 mm a minimálně 6 komorový systém. Okna jsou opatřena trojím těsněním a kvalitním kováním MACO od rakouského dodavatele.

21.4.2015 oslavila společnost ALU.PLAST s.r.o. 18 let působení na českém i zahraničním trhu.

Plastová okna a dveře z profilů IDEAL

Stěžejním výrobkem v sortimentu společnosti ALU.PLAST jsou plastová okna a dveře. K jejich výrobě jsou používány nejnovější originální profily řady IDEAL 7000IDEAL 8000 od německého dodavatele firmy ALUPLAST GmbH. IDEAL 7000 jsou 6-komorové profily třídy A  s minimální stavební hloubkou 80 mm. Stále častěji jsou však požadovány profily IDEAL 8000 se stavební hloubkou 85 mm. A nejšpičkovějším profilem v sortimentu ALU.PLAST je IDEAL 8000 ENERGETO – převratný profilový systém s nejvyšším stupněm izolace a bez kovových výztuh.
Zastaralé 5-komorové profily se stavební hloubkou 70 mm a méně již ALU.PLAST nepoužívá a vyřadil je před několika roky ze svého sortimentu jako neodpovídající požadavkům na moderní plastové okno. Okna z tohoto profilu se v Rakousku a Německu stále častěji odstraňují ze stavebních otvorů a jsou nahrazována novějšími 6-komorovými profily v kombinaci s izolačním trojsklem Ug 0,6, nebo také Ug 0,5. V kombinaci s kvalitním zateplením tak získají lidé v těchto zemích dotace na rekonstrukci.

Okna a dveře jsou vybavována rakouským kováním MACO. Zatímco panty pro vchodové dveře jsou od německé firmy SIMONSWERK GmbH.

Izolační dvojsklo a trojsklo dodává firma AGC Moravské Budějovice. Česká pobočka belgického výrobce skel.

ALU.PLAST také vyrábí, dodává a montuje zimní zahrady a jako naprostou novinku nyní nabízí zdvižně posuvné dveře

Hliníková okna a dveře z profilů YAWAL

Dalším zajímavým výrobkem v sortimentu firmy ALU.PLAST jsou hliníková okna a dveře systému YAWAL. Systém PBI40 Economic je vhodný spíše pro vnitřní použití a systémy TM 62 a TM 74 se špičkovou izolací jsou určené pro venkovní použití. Nabízen je též nejnovější systém TM 77 HI. Systémy YAWAL vyhovují moderním požadavkům na výplně stavebních otvorů a jsou použitelné do všech druhů staveb.

Hliníková okna a dveře jsou nabízena standardně v různých barevných odstínech práškových barev RAL , v eloxovaném provedení a nyní nově také v několika zajímavých dřevodekorech - zlatý dub, ořech, mahagon a další.

Hliníkové vchodové dveře jsou standardně osazovány výplněmi šířky 42 mm s izolačním trojsklem. Přehled nabízených druhů výplní najdete ZDE.

Jako příslušenství pro plastová a hliníková okna a dveře jsou nabízeny vnitřní a venkovní parapety, žaluzie, rolety a síťky proti hmyzu.

Všechny nabízené výrobky můžete nyní získat za velmi zajímavé slevy. ALU.PLAST můžete kontaktovat prostřednictvím poptávkového formuláře, který najdete na www.alu.plast.cz, prostřednictvím emailu, nebo také prostřednictvím obchodních zástupců. Velké množství informací o firmě ALU.PLAST a nabízených výrobcích naleznete také na Facebooku, TwitteruBlogu nebo na informačním fóru www.oknakaplice.cz.