Zasklením lodžie a balkonu zvětšíte byt

Zasklením lodžie a balkonu zvětšíte byt

Pokud máte lodžii nebo balkon a zdá se vám, že tyto prostory nejsou dostatečně využité, nabízí se velice jednoduché a efektivní řešení. Zasklením lodžie nebo balkonu můžete získat další místnost, která se dá využít jako úložné prostory, menší terasa nebo malý skleník.

Balkon – ozdoba nebo ostuda paneláků?

Balkon – ozdoba nebo ostuda paneláků?

Máte chuť zrealizovat vaše kreativní nápady v prostoru panelákového balkonu a ať zdobíte jak zdobíte, vypadá pořád jenom jako zašedlá příšera? Navíc si často musíte dávat pozor kam šlapete a ozývají se vám pod nohama prapodivné a nevábné zvuky staré nemoderní konstrukce. Odpuzují vás vybledlé šedé barvy stěn a hnědavá rez na zábradlí? A kolik času vlastně na balkonu trávíte? Nebo vám pobyt na vašem balkonu ani nepřipadá jako přitažlivě a příjemně strávený čas v pěkném a komfortním prostředí? Chcete změnu?

Zasklívat balkony, lodžie, či ne?

Zasklívat balkony, lodžie, či ne?

Balkony a lodžie jsou vítanými doplňky bytů a domů hlavně proto, že zvětšují obytnou plochu, poskytují výhled na zeleň a umožňují oddychnout si na čerstvém vzduchu. Lodžie i balkony zpestří exteriérovou, ale zároveň i interiérovou část domova a přinášejí nový rozměr v bydlení s bohatším využitím světla, zdravé posezení na vzduchu či příjemný stín v teplých a slunečních dnech. Na druhé straně se dnes často přistupuje k jejich zasklívání, což má význam z hlediska úspory tepla v domácnosti.

Znáte přednosti balkonu MAX?

Znáte přednosti balkonu MAX?

Závěsný obloukový balkon MAX je dalším výrobkem z řady nově vyvinutých závěsných balkonů a představuje uplatnění nejnovějších zkušeností, nových materiálů a moderních inovačních trendů společnosti Ocelové konstrukce s.r.o. Č. Budějovice, která se již řadu let zabývá výrobou a montáží ocelových konstrukcí, zámečnických výrobků a technologií zejména pro stavebnictví.

Koberec z květin pro váš balkon

Koberec z květin pro váš balkon


Nedílnou součástí výzdoby oken, balkónů, lodžií, ale i vstupních dveří, jsou letničky, které nás svou záplavou květů těší od května až do října.
Pro okenní parapety jsou šperkem, který dodává celému domečku nečekaný lesk.
Rovněž bytový balkon či lodžie plná květin, která je v teplých dnech místem odpočinku, nás přiblíží krůček k přírodě.