Isabelka Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Montované panelové dřevostavby s difuzně otevřenou konstrukcí, dřevovláknitou fasádou a s izolačními trojskly. Nejen to jsou však Isabelky. Každý dům je navržen na zakázku podle parcely, sousedů (resp. sousedních staveb a jejich vzhledu a orientací), slunce (orientace pozemku), přání stavebníka a případných stavebních regulativ na daném pozemku.

U studií těchto domů se osvědčila šířka domu 8,3 metru a libovolná délka od 10 metrů. Aktuálně je například projektován dům dlouhý 17 metrů, který nabídne dispozice 6+kk a sklad. Isabelky prostě mají mnoho tváří, nejde o jeden typový projekt, který by se dodavatel snažil za každou cenu „namontovat“ bez úprav na každý pozemek.

Isabelka s garáží
Isabelka s garáží

Isabelky jsou vhodné také pro úzké pozemky, které jsou situované rovnoběžně s ulicí a nebo kolmo na ulici. I tyto pozemky potřebují přizpůsobení staveb. Provedení střechy je pak vždy na přání, ovšem pokaždé v souladu s úřady. Obvykle jde o střechu sedlovou a nebo valbovou (může být i pultová) s běžným úhlem 25 stupňů. Ale někdy je třeba jít povinně až na úhel 35 stupňů. Ve střeše vzniká výborný úložný prostor, který je přístupný spouštěcími schůdky.

Isabelka
Isabelka

Isabelky lze navíc také vhodně skládat do řadové zástavby, například též upravit do staré řadovky po demolici jednoho z řadových domů. Rychlá realizace dřevostavby přitom neobtěžuje sousedy a ani dopravní situaci na ulici. Isabelky se hodí pro vesnické zástavby i okraje měst, ale i pro památkové zóny a do CHKO pak domky se sedlovou střechou.

Isabelka
Isabelka

Konkrétně Isabelka 12 splňuje požadavky běžné čtyřčlenné rodiny. Jde o levný nízkoenergetický bungalov, do kterého lze vcházet krátkou a nebo delší stranou. V případě valbové střechy je kryté „zápraží“ ze všech stran, ovšem vchod je vždy krytý. Tato Isabelka nabízí zastavěnou plochu 100 m2 a užitnou plochu 83 m2. Součástí domu je terasa a vestavěný krb, rozsah dodávky však lze dohodnout. Kalkulace domu je vždy upřesněna na základě zpracování studie, která odpovídá požadavkům zákazníka. Všechny Isabelky jsou zcela bezbariérové.

Isabelka 12 - půdorys
Isabelka 12 - půdorys

Kolekce domů Isabelka prostě představuje současný trend požadavků na menší ekonomické domy, tedy ve smyslu úsporné i cenově dostupné. Kolekce umožňuje velkou variabilitu pro různé parcely a přání stavebníků, jak jsme již zmínili, přičemž základní nabídku tvoří 3 nebo 4 pokoje s kuchyňským koutem. Navíc je možné vyčlenit (a případně vytvořit) komoru či sklad přístupný i z venku. K domu Isabelka lze také připojit garáž a nebo kryté parkovací stání, které může být dále využito jako krytá terasa a nebo pro uložení dřeva. Vše lze dobře přizpůsobit situaci na pozemku.

V případě dotazů se můžete obrátit na program@rodinne-bydleni.cz a tel. 603 432 042

Isabelka
Isabelka
Rodinné bydlení s.r.o. Poslat poptávku