Ne, to není žádný překlep. Centrální vysavače Husky mají doživotní záruku. V tomto odvětví se jedná o zcela mimořádné záruční podmínky, které nemůže nabídnout jen tak nějaký výrobce. Trend je úspora výrobních nákladů. Taková je doba. Nejvíce se dá ušetřit na použitých materiálech a na motoru. Plast je levnější než ušlechtilý kov a malý motorek s průtokovým chlazením také výrobce pořídí laciněji, než průmyslový bypass motor. Následkem takových opatření je neustále se zkracující životní cyklus zařízení, do kterých jsme se rozhodli investovat. Řada z nás se právem ptá: ' Kde jsou ty poctivé výrobky, které sloužily dlouhé roky bez jakéhokoli zásahu servisního technika?'

Naštěstí ještě existují a přesvědčit se o tom mohou zájemci o centrální vysavače. Jedině snad nové centrální vysavače Husky mohou dokázat, že kvalita a preciznost se vyplácí. Sací agregáty jsou kovové, mají spolehlivé motory průmyslové kvality s nezávislým chlazením (bypass) a inteligentní elektroniku. Ta hlídá stroj před poškozením a hlásí všechny potřebné informace o stavu jednotky pomocí LED, nebo dokonce přímo na displej, do rukojeti vysavačové hadice, ve všech světových jazycích včetně češtiny.

Přestože se výrobce snaží klást velký důraz na dlouhou životnost, může zákazníkům stále nabídnout rozumnou cenu a velice jednoduchý důkaz kvality - doživotní záruku na vysavačové jednotky a 5 let na hadice a příslušenství. Nové výrobky jsou v prodeji od června roku 2010. Doživotní záruka je silný argument pro správný výběr značky centrálního vysavače, který je ještě navíc podpořen příznivými cenami. Základní výkonný a velmi tichý model HUSKY AIR 10 stojí jen 14.990,- Kč bez DPH a je vhodný pro malé i střední rodinné domy.
K centrálním vysavačům patří i doplňky a příslušenství, které usnadňují a zrychlují úklid. Jsou to tradiční štěrbinové zásuvky do kuchyňských linek. Pod desku linky jde také zabudovat lopatka Drawer Vac, která už nenechá spadnout drobky ani na zem. Novinkou jsou hadice Vroom Central, které se sami navíjejí do schránky instalované ve skříňce kuchyňské linky, v koupelně či ve vestavěné skříni na chodbě nebo v kterémkoli pokoji. Jednoduše vytáhnete hadici, v minutě vysajete vše potřebné a pak se hadice sama navine zpět do skříně. Úklid s Vroomem je ještě rychlejší a pohodlnější, než byl dříve se samotným centrálním vysavačem.

V nabídce zůstávají i tradiční modely pro suché i mokré sání, kterými se značka HUSKY dlouhou dobu odlišovala od svých konkurentů. Nejvyšší kvalitou výroby budou i tyto výrobky nabízené s doživotní zárukou. Novinky budou představené na stavebním veletrhu For Arch v Praze v hale č. 1, stánek G10 ve dnech od 21.9. až 25.9.2010. Těšíme se na vaší návštěvu!
Foto: HUSKY - centrální vysavače
Foto: HUSKY - centrální vysavače
NEWAG spol. s r.o. - výhradní dovozce centrálních vysavačů Hus Poslat poptávku