Dovolte si být nároční s dveřmi na míru od SAPELI Zobrazit fotky zobrazit 8 fotek

Navštivte prostorný showroom společnosti INTERIER SERVIS CB, kde si můžete na 700 metrech čtverečních plochy vybrat z kvalitních dveří a zárubní Sapeli (jedná se o největší expozici výrobků Sapeli v Jihočeském kraji), ale i podlahových krytin, nerezového zábradlí a schodišť JAP. Zajímavostí je unikátní program celoskleněných dveří realizovaný ve spolupráci s firmou Optimal Interiéry, kuchyně a nábytek. 

Showroom společnosti INTERIER SERVIS CB najdete na adrese Pražská 2006/137, České Budějovice. Samozřejmostí je pohodlné parkování před prodejnou, příjemné prostředí při vyřizování vaší objednávky, ale také dětský koutek a bezbariérový přístup.

Sapeli = dveře na míru, které vám dovolí být náročnými

21. století se nese ve znaku jedinečnosti a individuality. Stále více předmětů, které denně používáme a nezřídka kdy i přehlížíme, se proměňuje v osobní manifesty našeho vkusu. Dokonce i dveře tak mohou odrážet naši osobnost. Nenechte se omezovat vzorníky barev, standardními rozměry a tvary, ani aktuální nabídkou na prodejnách. Popusťte uzdu své fantazii a navrhněte si atypické dveře pro váš domov. Díky společnosti Sapeli, která vám vyrobí takové dveře do několika týdnů, to nikdy nebylo snadnější. Nabídka dveří Sapeli zohledňuje nejčastější přání Čechů. Patří mezi ně nestandardní rozměry, nepravidelné tvary, dekor dveří na míru, ale i jiné speciální požadavky a novinky v oboru.
Interierové dveře Sapeli
Interierové dveře Sapeli

Přednosti dveří a zárubní Sapeli

1. Nestandardní rozměry

Nejčastějším požadavkem zákazníků jsou dveře atypických rozměrů, nejčastěji pak vyšší než je obvyklé. Každý interiér je jiný, stejně tak jako nároky jednotlivých majitelů nemovitostí. Někomu může několik centimetrů výšky navíc připadat jako malichernost, pro jiné je to však volba mezi dokonalým a ucházejícím. Na zakázku je přitom možné vyrobit dveře o výšce od 100 do 272 cm. Výjimkou také není nestandardní šířka dveří, činit může od 31 do 120 cm pro dveře jednokřídlé nebo do 240 cm pro dveře dvoukřídlé. Dveře s šířkou na míru ocení např. vozíčkáři nebo provozy v nemocnicích. V těchto případech je ale vhodné doplnit dveře o speciální mechanismy, které usnadní otevírání (dostupná madla, samozavírače, panikové zamykání a nebo elektrická čidla).
Interierové dveře Sapeli
Interierové dveře Sapeli

2. Nepravidelné tvary

Tvar dveří je také čistě na zákazníkovi, Sapeli dovede vyrobit dveře téměř jakéhokoli tvaru. Nejčastějším požadavkem je zkosení jedné strany dveří. Většinou se jedná o provedení do atypických prostor, například podkrovních pokojů, kde je třeba dveře umístit blízko zkoseného stropu.

3. Dekor dveří na míru

Pro mnoho zákazníků je však zdaleka nejpodstatnější, jak budou dveře vypadat. Chcete třeba dveře a zárubně ze stejného materiálu, jakým je obložena vaše kuchyňská linka? Žádný problém. V rámci nabídky Sapeli můžete vybírat ze 100 dekorů dýhy a nepřeberné škály CPL a HPL laminátových dveří. A pokud mezi dekory Sapeli nenajdete svého favorita, i zde je možnost pro individualizaci. Pokud se prostě přání zákazníka vymyká standardní nabídce Sapeli, lze vybírat ze vzorníků ověřených dodavatelů. A vyrobit přitom lze i dveře, které mají z každé strany odlišný dekor, pouze je třeba ctít pravidlo symetrie a použít na obou stranách stejný typ materiálu, tzn. např. dýha a dýha.
Interierové dveře Sapeli
Interierové dveře Sapeli

4. Dveře v celoskleněném provedení SAPGLASS

Sklo je přírodní materiál, který přinese do každého interiéru lehkost a nadčasový vzhled. Dokáže interiéru ponechat jeho volnost a zároveň jej rozdělit na jednotlivé funkční části. Celoskleněné dveře Sapeli nesou označení SAPGLASS, načež právě pro rok 2017 byly vyvinuté novinky.

V programu SAPGLASS® máte naprostou jistotu, že všechny komponenty v celém kompletu jsou sladěny k funkční dokonalosti. Všechny součásti jsou pečlivě testovány, samozřejmostí je též široký výběr vzorů na skle. A je už jedno, zda jde o dveře celoskleněné, či pouze prosklené. Vzor si navíc lze nechat upravit podle svého vkusu přímo na vzorkovně Sapeli, nebo na konfigurátoru skel SAPGLASS.
Celoskleněné dveře SAPGLASS
Celoskleněné dveře SAPGLASS
Dveře s dominantní skleněnou výplní a 3x celoskleněné dveře SAPGLASS
Dveře s dominantní skleněnou výplní a 3x celoskleněné dveře SAPGLASS
Celoskleněné dveře SAPGLASS
Celoskleněné dveře SAPGLASS
Dveře SAPGLASS též nabízí keramický tisk, který je dokonalou kombinací digitálního tisku a sítotisku. Kombinuje široké možnosti digitálního tisku a mimořádně vysokou odolnost keramické barvy, která se po vykalení stává součástí skleněné plochy.

Celoskleněné dveře SAPGLASS jsou vyrobené z bezpečnostního kaleného skla, které má oproti klasickému sklu mnohem lepší vlastnosti. Vyniká několikanásobně vyšší odolností vůči nárazu, větší pevností v ohybu a také vyšší tepelnou odolností. A v neposlední řadě i svou bezpečností. Pokud by přece jen došlo k jeho rozbití, rozpadne se kalené sklo na množství drobných tupých úlomků a tím se minimalizuje riziko zranění.
Celoskleněné dveře SAPGLASS
Celoskleněné dveře SAPGLASS

5. Dokonalá funkčnost

Aby vše fungovalo k plné spokojenosti zákazníka, je nutná i pečlivá montáž. Jen u Sapeli máte záruku nejširší prodejní sítě s perfektně připravenými a proškolenými prodejci a montážníky.

Zdroj: www.interierserviscb.cz
INTERIER SERVIS CB, spol. s r.o. Poslat poptávku