Jarní foukaná pro váš dům Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Zateplit fasády rodinného nebo třeba panelového domu lze dnes moderně a ekologicky. Má váš dům problém s vlhkostí a plísněmi? Patrně bude potřebovat změnu. Je na čase mu dát novou tvář a zpříjemnit si bydlení. Aplikace foukané izolace na stavbě je rychlá, přesná, a navíc při práci nevzniká žádný odpad.

Pokud jde o člověka, který je izolovaný, myslí si, že jde o cenu a hladký průběh instalace. Izolace minerální vatou se dlouhodobě zvýhodňuje a je vhodnou a bezpečnou investicí. Díky jedinečným vlastnostem iz hlediska dobré práce s materiálem je technologicky možné foukat do fasády právě minerální vatu. Je prodyšná, odolná proti plísním a funguje účinně jako zvukový izolant. Na základě polystyrenů, při hoření může vzniknout nebezpečný toxický kouř, je tato izolovaná vašeřlavá. Dokončení ohrožení přirozenou překážkou pro šíření ohně.

Přidat na fasádu peněz izolovaných na bílém pozadí Uložit peníze v řádech tisíců nebo desetitisíců koruny na vytápění. Majitelé rodinných domů, kteří se dotýkají programu Nová zelená úsporám. „Foukanou izolovanou aplikaci, kterou nelze použít v domácnosti nebo v domácnosti,“ říká ze svých hostů Jiří Scheinkonig, vedoucí firmy Izolace Fuk, sro

Knauf Insulation Supafil Loft
Knauf Insulation Supafil Loft

Velkou výhodou foukání je dokonalá izolace bez tepelných mostů. Je to nafoukána technicky správné, tak je její životnost bezpečná neomezená. Je možné k zateplení těžko přístupných a členitých míst v konstrukci domu. „Na základě možných zkušeností určitě preferuji izolované minerální, vlivem času chyb nedegraduje. Moje nejlepší zkušenosti s materiálem Supafil Loft od firmy Knauf Insulation,“ Dostupné Scheinkonig.

Je vždy vhodné se poradit s odborníky. Například právě společnost Knauf Insulation nabízí v rámci svých služeb bezplatné poradenství. Důležité je nepodcenit správné zaizolování slabých míst, například rohů u obvodového zdiva, míst kolem střešních oken, pokud se jedná o izolaci střechy apod. Navíc je potřeba umět izolaci nafoukat ve správné objemové hmotnosti udávané výrobcem materiálu. Pro větší projekty je proto vždy lepší obrátit se na profesionály a nepřijít zbytečně o vynaložené peníze a čas.


 

Knauf Insulation, spol. s r.o. Poslat poptávku