K oživení dřevozpracujícího průmyslu pomáhá i WOOD-TEC Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

V dřevozpracujícím průmyslu v České republice nastalo oživení. V lednu až srpnu letošního roku došlo k nárůstu tržeb o 3,6 procenta, meziročně se zvýšil export na 7,6 procent a potěšitelné je, že se zvýšila i produktivita práce, a to o 5 procent. Tyto výsledky jsou pro tento sektor lepší, než jsou výsledky za celý zpracovatelský průmysl. Řekl to při příležitosti slavnostního zahájení 13. mezinárodního veletrhu pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC ředitel sekce průmyslu Ministerstva průmyslu a obchodu Eduard Muřický.

Rojek zvyšuje produkci kotlů do rodinných domů

K tepelné technice (klasická nabídka) letos na veletrhu WOOD-TEC v Brně firma ROJEK a.s. navíc prezentuje solární sestavu ROJEK SON 300, která je koncipována na efektivní využití sluneční energie pro ohřev teplé užitkové vody pro každodenní potřeby běžné domácnosti.
Expozice společnosti Rojek a.s.
Expozice společnosti Rojek a.s.

Hettich prezentuje ArciTech s komfortním pohybem kuchyňských zásuvek

Společnost Hettich, která letos oslavuje 125 let, prezentuje na letošním veletrhu WOOD-TEC novinku - systémy zásuvek s dvojitými ocelovými bočnicemi InnoTech a ArciTech. Ty zaručují díky stavebnicové koncepci hospodárnou výrobu a nízké náklady na skladování a logistiku. Výhodou je také jejich jednoduchá montáž a precizní seřízení.
Expozice společnosti Hettich
Expozice společnosti Hettich

ITALCOMA představuje nový sortiment

Společnost ITALCOMMA , spol. s r.o. je na trhu v České republice od roku 1993. Od svého založení působila v oblasti dodávek strojů, zařízení a technologií pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl. Na veletrhu WOOD-TEC se prezentuje v pavilonu P.
Expozice společnosti Italcoma s.r.o.
Expozice společnosti Italcoma s.r.o.
Veletrhy Brno a.s. Poslat poptávku